Tulajdonképpen rosszak,igen.A média által befolyásolnak minket és a döntéseinket,mérgeznek minket(igen,ezt is ők szabályozzák,ez több,mint 100%),na meg ott vannak a pc játékiparban is..ott még jobban lehet a felnövekvő generációt manipulálni.És nem csak az öldöklésre.
Amúgy az egyik jelmondatuk,hogy "Knowledge is power"="A tudás hatalom." :')
Az egyik játékban(börtönszimulációs,kevés grafikával,de annál több mondanivalóval rendelkező játék) például vannak Illu tetkók..én már csak IDEGBT-nek hívom.. azóta,amióta a média egyes elemeit láttam..Kéti Pörritől például a Burning Baby Blue klipp bejelentője..hát az valami idegesítő..jézusom.Hogy lehet ilyet csinálni?:||
2013. aug. 28. 01:24
5/11 anonim válasza:
Szerinted??
Ha filozófiájuk a luciferánus okkultizmuson alapszik, és ilyen összejöveteleket is tartanak(beavatottsági szint szerint), ahol ezen erőknek mutatnak be ceremonális mágikus rituálékat!
Kicsit csak el kellene gondolkodni rajta, és gyorsan rájössz!
2013. aug. 28. 09:49
6/11 anonim válasza:
Az egyént nézve nem. Ha a "nyílt" képviselőiket nézzük, akkor igen. Nem azonos minden egyénnek a célja... Ezért is vannak családok közti konfliktusok :)
2013. aug. 28. 13:43
7/11 anonim válasza:
Az illuminati létére az égvilágon semmi bizonyíték nincs, ráadásul csak kicsi 'common sense' alkalmazásával rá lehet jönni, hogy kivitelezhetetlen hülyeség az egész. Nekem van erre egy saját konteóm. Az egész illuminati fäszságot a fluridos fogkrémtől kezdve a chemtrailig a kormányok pénzelik és szervezik, hogy a plebs figyelmét eltereljék a valódi problémákról és fontos eseményektől és egy fantomcsoporttól rettegjenek és valami hipertitkos beavatottnak érezzék magukat. Legalábbis valószínű, hogy a modern illukonteók elterjedésének kezdete valamilyen kormányügynökség volt. Utána a dolog kinőtte magát és már sehova nem lehet menni anélkül,hogy a pofámba ne vigyorogjon valamilyen Drábik-féle szöveg vagy Kent Hovind esetleg David Icke fanok. A vicc az, hogy még ők se jutottak semmilyen konzekvens következtetésre, sokak szerint zsidók, mások szerint sátánisták megint mások szerint alakváltó gyíkemberek vagy vámpírok irányítják. Most akkor legalább ezt találjátok már ki.
2013. aug. 28. 13:53
8/11 anonim válasza:
7es!
Nagyon félre vagy informálva.
Az hogy léteznek illuminátusok az tény!13 vezető család van, meg az alsóbbrendű családok akik ált rokoni vagy gazdasági érdek kapcsolatban vannak a vezető családokkal.
.
Itt egy link, egy doktorált ember írta, valószínűleg tőled jobban otthon van a témában!
Drábik végzettsége szerint jogász, szóval semmivel sem relevánsabb a véleménye a témában mint az utcaseprő haveromé. Másrészt Drábik nagyon jól tudja, hogy a több évtizedes amcsi konteókat lefordítva könyvbe kiadni az angolul nem beszélő híveinek remek lépés volt anyagi szempontból. Szerintem ő se hiszi el a marhaságait.
2013. aug. 28. 18:42
10/11 anonim válasza:
Lehet rossz is meg jó is. A múltkor én is az voltam. Munka után beugrottam egy romkocsmába a kollégákkal, aztán illuminálti állapotban jöttünk ki onnan. Utána elég rossz volt, mert fájt a fejem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!