Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan személy...

Szerintetek van olyan személy aki látja a jövöt?

Figyelt kérdés

nem olyan ezo tv -s modon:D hanem megérzéssel vagy hasonlokkal lehetnek olyan emberek?

csak érdekességből kérdem én ugy tudom elképzelni hogy feltesz magában egy kérdést eldöntendöen és megérzi hogy igen vagy nem:)

2013. aug. 21. 22:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Van. Lehet örökölni is.
2013. aug. 21. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom,de szeretném én is tudni :D

Nekem voltak már megérzéseim,de azért nem vagyok jós.

2013. aug. 21. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:

én látom ha akarom...

13/L

2013. aug. 22. 17:28
 4/7 A kérdező kommentje:
utolsó: hogyan?
2013. aug. 22. 20:50
 5/7 anonim válasza:
Szerintem a jövőbe látni konkrétan nem lehet. De az embernek vannak megérzései és pl. automatikusan el tudod dönteni, hogy egy állításnak mekkora a valószínűsége (hogy az megtörténhet-e vagy sem). Meg ha valakit jól ismersz, akkor tudhatod, hogy egy bizonyos kérdésre hogyan felelne v. egy adott helyzetben hogy viselkedne.
2013. aug. 24. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Nos, kérdező, tegyük fel, hogy este valami zsírosat vacsizol, és ennek "folyományaként" reggel még vissazlépsz az ajtóból, és trónolsz még egy percig.

Ennek ereményeképpen aznap reggel egészen másokkal fogsz találkozni, mintha nem ettél volna olyat az este. És ez csak egyetlen momentum! De ettől akár gyökeresen is megváltozhat az életed, hiszen pl. XY, akivel így pont összefutsz, mond neked egy tippet állásügyben. Szerinted van ember, aki mindezt előre látja?

2013. szept. 3. 13:11
 7/7 anonim válasza:
én látom a jövőt és most azt látom hogy hülye válszt adok a kérdésedre
2013. szept. 10. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!