Van itt közöttünk grafológus? Vagy aki esetleg grafológusnak tanul?
Mennyi az esélye annak, hogy bár két személy kézírásának van beállítva, mégis ugyanazon ember kézírása?
1. "személy":
2. "személy":
Én, mint aki teljesen nem ért ehhez, azt vettem észre, hogy a képeken, pl. a 2. személy harmadik képén a nagy M betű, a kicsi f betű, a nagy L, a kicsi r, illetve az "all" szó teljes mértékben megegyezik az 1. személy képén látható ugyanolyan betűkkel, szavakkal.
Valamint az "always" szó az első személy képén teljesen megegyezik a 2. személy második képén látható "always" szóval. Szerintetek? Ezt muszáj kiderítenem..
Köszönöm szépen előre is!
Nem vagyok grafologus, sosem tanultam, de nekem nem tűnik azonosnak. A "T" betű nagyon más és az első az "n" betűt sokkal lágyabban, kecsesebben huzza mint a második.
Ez volt a szakszerütlen vàlasz, most johet valaki aki ért hozzá.
És nem egyezik az "always" szó... Az első esetben jobbra dölt írásról beszélünk, a másodikban állóról...
Illetve a két szövegben a "T" betük sem egyformák...
Illetve amíg az első szövegnél az alsó és felső zónák mérete rendezetlen, nagyobb-egyenlő a középsővel, addig a másodikban ezek nagyjából egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!