Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt közöttünk grafológus?...

Van itt közöttünk grafológus? Vagy aki esetleg grafológusnak tanul?

Figyelt kérdés

Mennyi az esélye annak, hogy bár két személy kézírásának van beállítva, mégis ugyanazon ember kézírása?

1. "személy":

[link]

2. "személy":

[link]

[link]

[link]

[link]

Én, mint aki teljesen nem ért ehhez, azt vettem észre, hogy a képeken, pl. a 2. személy harmadik képén a nagy M betű, a kicsi f betű, a nagy L, a kicsi r, illetve az "all" szó teljes mértékben megegyezik az 1. személy képén látható ugyanolyan betűkkel, szavakkal.

Valamint az "always" szó az első személy képén teljesen megegyezik a 2. személy második képén látható "always" szóval. Szerintetek? Ezt muszáj kiderítenem..

Köszönöm szépen előre is!

2013. aug. 18. 00:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok grafologus, sosem tanultam, de nekem nem tűnik azonosnak. A "T" betű nagyon más és az első az "n" betűt sokkal lágyabban, kecsesebben huzza mint a második.

Ez volt a szakszerütlen vàlasz, most johet valaki aki ért hozzá.

2013. aug. 18. 00:43
 2/8 The Lizah Reloading ***** válasza:
Grafológus vagyok & teljesen más a kézírások. Semmi esély sem van rá.
2013. aug. 18. 01:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerencse, hogy a grafológus írásképet elemez, nem helyesírást, mert a kedves "grafológus" hozzászólónak ez nem erőssége.
2013. aug. 18. 08:18
 4/8 BlackSword ***** válasza:
Miért is utolsó???
2013. aug. 18. 08:40
 5/8 BlackSword ***** válasza:

És nem egyezik az "always" szó... Az első esetben jobbra dölt írásról beszélünk, a másodikban állóról...

Illetve a két szövegben a "T" betük sem egyformák...

Illetve amíg az első szövegnél az alsó és felső zónák mérete rendezetlen, nagyobb-egyenlő a középsővel, addig a másodikban ezek nagyjából egyformák...

2013. aug. 18. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
"Semmi esély sem van rá."
2013. aug. 18. 09:10
 7/8 BlackSword ***** válasza:
Igaz, de az mondatszerkesztési hiba...
2013. aug. 18. 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!! Mindenkinek!
2013. aug. 18. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!