Mi dolga van velem miért látom őt?!?
Az utóbbi 1-2 hónapban egyre sűrűbben jelenik meg nekedm az alvilág ura a következőképp
-Valakihez elmegyek pont őt nézik a filmben
-éjszaka felriadok a tv felé fordulok és pont az ő képét mutatja a tv
-Meg érzem őt kerül fordul.
Volt egy álmom melyben az alvilágba kerültem le ott azt mondtam a kapu őröknek hogy én nekem vissza kell még mennem azt mondák hogy még elsőnek meg kell engem nézniük.
Megnéztek az őr kezében volt 2 papír azt monda hogy vissza mehetek nyugottan és adott egy kék színű hangfalat.Azt mondta hogy nekem lent semmi dolgom és ezért ajándékoztak meg 200.000 Ft értékkel vagy valami ilyesmi volt. de azóta sokszor megjelenik a fentebb írt példákban.
Ez előtt az álom előtt volt még egy furcsaság hajnalonta felkeltem kb egy héten át folytonosan egy zenére amit aztán fordítóval megnéztem és az életről beszél nos erről volna szó
http://www.youtube.com/watch?v=IPKAwJKGSDc
Beszéltem pár ezotérikussal azt mondják nagy változás vár az életemre.
Ez megerősítési torzítás (confirmation bias, cognitive bias). Az ilyesmi nem fordul elő gyakrabban az életedben, mint általában, csak te fordítasz rá nagyobb figyelmet. Olyan ez, mint amikor valaki azt mondja, hogy mindenhol felbukkan az életében a 23-as szám. Pedig csupán annyi történik, hogy csak azokat az eseteket jegyzi meg, azokra fordít fokozott figyelmet, amikor 23-mal találkozott, és az ugyanolyan sűrűn előforduló többi számot figyelmen kívül hagyja, észre sem veszi. Úgyhogy ne aggódj, nem kerülget téged az alvilág ura, csak mindenhol pont őt veszed észre.
A témába vágó álmok egyszerűan attól lehetnek, hogy ilyesmin gondolkodsz egy ideje, ez foglalkoztat.
A zene honnan jött: tévéből, szomszédból, vagy "csak úgy" hallottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!