Az normális ha sokszor beleélm magam a filmbe v. könyvbe és ha vége rosszul érzem magam?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 18:11
1/8 anonim válasza:
Nem baj, legalább jobban átjön, de azért a ló túloldalára se érdemes esni, lásd például amikor a sok hülye Barátok Közt néző élőben megfenyegették Zsoltot, mert a sorozatban verte Zsófit.
2/8 anonim válasza:
Nem. Én is nagyon bele tudom élni magam bármibe aminek van egy kis története (ha tetszik), és utána persze hogy rossz, ha vége. De szerintem ez normális... Sokaktól hallottam már, hogy így csinálják.
3/8 anonim válasza:
Tök normális, nekem volt olyan könyv, aminél már a felénél sajnáltam, hogy majd vége lesz :) :/
4/8 anonim válasza:
Sőt, szerintem ez a normális :) Ez jelzi, hogy tényleg bele tudod élni magad. Az, ha csak átszaladsz egy könyvön, és utána kapod elő a másikat, nem jó. Végül is egy könyv erejéig egy másik világba kerülsz, megismerkedsz a szereplőkkel, kezded megérteni őket, megszeretni, vagy megutálni őket... megismerni a történetüket... furcsa lenne, ha egy világból való kiszakadás, az elválás ne fájna egy kicsit sem. Legalábbis szerintem. :)
5/8 anonim válasza:
Igen, teljsen normális. Ha nem így éreznél akkor tök felesleges lenne elolvasni a könyvet.
6/8 anonim válasza:
Sok filmmel én is úgy vagyok, hogy utána órákig, vagy akár napokig azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne egy olyan életet élni, mint ami a filmben volt. És emiatt érzem rosszul magam. Feltéve, ha nem megerősít, hogy érjem el azt, amit akarok. :)
7/8 anonim válasza:
Persze hogy normális. 10 évesen majdnem sírtam is, mikor véget ért a kedvenc könyvem, de most is sajnálom, ha véget ér egy sorozat :)
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok
*ha véget ér egy sorozat, könyv vagy film.
(Ezt muszáj volt :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!