Honnan lett itt ennyi sátánista?!
"Jaaa hogy ez nem az mert ez spirituális meg ez nagyon ősi. Értem én de akkor meg minek hívjátok magatokat úgy? ... "
Azért hívjuk így magunkat, mert Sátán neve Távol-Keletről származik. A zsidók fogták az eredetileg Satanama/Satana/Satnam nevet (melynek jelentése szanszkritül "Igazság"), majd héber szóvá tették, aminek "ellenfél", "ellenség" jelentést adtak. Nyugodtan utána lehet nézni a kundalini jógában, ahol ugyanezeket a mantrákat használják. Illetve Távol-Kelet (ahonnan a Sátánizmus gyökerei származnak) szintén tele van Sátáni anagrammákkal: Satana nevű város, Sanatan Dharma, Sanat Kumura stb.
Elmondom miből áll a mai "divatsátánizmus":
Mivel a legtöbb ilyen fiatal alapból ateista, ezért nem vehetik komolyan. A legtöbben poénnak szánják, akik komolyan gondolják azok meg kinőnek belőle.
És van egy másik fajta is: a metálsátánista. Ez a legkevésbé sem veszi komolyan, de mivel a metálzene természetfeletti/biblikus témákról szól, ezért akaratlanul is megtetszik neki ez a téma. Én is ilyen vagyok.
Tisztelt kèrdező! Ha komolyan érdekel a válasz, miért nem az általad sátánistakênt számon tartott oldalon érdeklődszaz okokról?
Az adott vàlaszokbòl làthatod, hogy milyen mennyisègben halmozódnak fel a primitív, hozzànemèrtő hsz-ek. Ha a spirituális sátánizmusra gondoltál akkor egyszerű a magyarázat: mi csak a természeti törvények alapján tekintünk az életre és ezek szerint cselekszünk. Igyekszünk kitljesedni az életben mind anyagilag, fizikailag, intellektuállisan és lelkileg is. Tehát a legcèlszerūbb és legkifizetődőbb életmódot éljük, ezért ösztönösen vonzódnak ehhez a vallához az emberek. A hipokrízis csùcsa, hogy olyanok vádolnak minket elvakultsággal és előítéleteskedéssel, akik semennyire sem jàrtasak a têmàban. Azt mondanom se kell, hogy az ilyen emberek kommentjei nem minket minősítenek.
Mikor lett ez a divat Kérdező? Amikor kinyitottuk a határainkat és bezúdult ez a sok színű, különböző minőségű vallásos hulladék.
Az ember hajlamos arra hogy vagy csak materialista módban gondolkodjon vagy ennek teljesen ellentétesen bigott módon gondolkodjon egy a lényeg, MÉG A LÁTSZATÁT IS KIKERÜLI ANNAK HOGY REÁLISAN ÉLJE AZ ÉLETET ÉS ÚGY IS GONDOLKODJON, mint ahogy illenék egy intelligens fajnak!
Te kis Süteményke-- Te miben vagy más a sátánistáktól? semmiben-- hogy is írtad?
""eladják a Sátánnak a lelküket,ami annyit jelent,hogy haláluk után a Pokolba kerülnek.És mégis ki szeretne oda jutni??A kérdésre pedig az a válaszom,hogy szerintem azért,mert furdólja őket a kíváncsiság és lehet,hogy már unják az életet és szeretnének valami '' izgit ,, .
szóval te hiszel egy olyan mesében, amit a vallások másik szektája sugallt, tömött a fejedbe.A Te hited alkotta meg a Sátán személyét, aki a minden rossznak teremtője, aztán a poklot, az alvilágot a hozzá tartozó tornáccal -- ahova majd a bűnös ember fog kerülni vagy épp a kereszteletlen gyermek.....
Szóval ne akarj Te másokat inteni, amikor a vallásotok is egy nagy ökörség...mennyországa,angyalok istennek trónusa pokol, ördögök a fő a sátán... ezek elképesztő antik est mesék a rossz gyerekeknek és rossz embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!