Miért érzem azt hogy valaki/valami figyel?
Figyelt kérdés
Egy pár napja mintha valaki éjszakánként figyelne,hallom a lépteit de nincs itt senki se semmi.Már kezdek félni mit tegyek?2013. júl. 10. 23:06
11/13 anonim válasza:
Egy esti vérnyomásmérést is megejtenék.
12/13 8 válasza:
Szerintem csak túl nagy a képzeleterőd :).
Gondolkozz picit reálisabban, ha valóban valaki lépteit hallanád, akkor biztosan találkoznál is vele. :D
Szellemek, démonok, istenek, isten, mind mind az emberi agy és képzelőerő szüleménye, tehát nem léteznek, és ami nem létezik, az nem is lépked :)), tehát megnyugodhatsz. Próbáld kideríteni a hangok igazi forrását és akkor utána már bizonyosan nyugodtan alszol majd :D :)
13/13 anonim válasza:
Az előző válaszoló jól mondja. Nekem például volt olyan, hogy minden este zajokat hallottam, azt hittem, hogy valami természetfeletti lény. Egyik este, összeszedtem a bátorságomat, és körülnézni. És mit találok a konyhában? Egy macskát, valahogy kinyitotta az ajtót és bejött. Nem mondom, hogy te is mindig egy macska lépteit hallod, de ezzel akartam rávilágítani arra, hogy van reális magyarázat mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!