Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti is gondolkoztok azon hogy...

Ti is gondolkoztok azon hogy van-e élet a halál után?

Figyelt kérdés

Én mostanában nagyon sokat. A kérdést inkább a 15 éves körülieknek szánom, nekem speciel minden este eszembe jut probálok nem rá gondolni de nem megy...

annyira zavar az a tény h lehet h megszűnünk létezni halál után...

tudom hogy nincs értelme ezen gondolkozni mert nincs aki meg tudja ezt mondani

szóval a kérdés lényege inkább az hogy SZOKTATOK E TI IS EZEKEN GONDOLKODNI?

15/f

2013. júl. 2. 17:14
1 2
 11/16 Skywalker33 ***** válasza:

ez az élet legfontosabb kérdése és a legegyszerűbb is: a halál után még inkább élsz mint előtte.

Ennyi.

Kár hogy kevesen tudják, keress valakit aki TUD erről az elmagyarázza vagy csak olvass...keress...olvasss :)

T.

2013. júl. 3. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Kerestem...kerestem...kerestem...semmi.

A halál utáni életet pont azért találta ki az ember, mert fél az elmúlástól... Fél, hogy nem valósíthat meg mindent az életében, hogy nem búcsúzhat el utoljára a szeretteitől, hogy nem fog rá emlékezni senki. Fél. Emiatt találta ki azt, hogy aki jól élt, az a mennybe, míg a gonosz ember a pokolra jut. Szép cél, de sajnos képzeletbeli. Még rosszabb dolog, hogy ezt hiába mondjuk azoknak, kik hisznek ebben, nem fogják elhinni, mert meg van a saját igazságuk. De ez nem is baj, mert emiatt több jó ember fog élni. Csakhogy a probléma az, hogy mindenki máshogy képzeli el ezt a dolgot. Van aki úgy gondolja, hogyha más embereket megöl, akkor lesz jó életű. Vagy ha társait elítéli. Szerintem ha Jézus létezett is, akkor nem volt semmilyen Isten fia, de a tanításai, bölcsességei, és az élete(amit szerintem kitaláltak, de nem ez a lényeg) megfontolandó, követendő(itt persze nem azt értem, hogy haljon meg 30 évesen).

névte2en

2013. júl. 3. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Jézus 33 évesen halt meg. Még ennyit se tudsz? :D
2013. júl. 4. 20:56
 14/16 anonim válasza:
Én egész sokat gondolkozok rajta, és arra jutottam, hogy egy ideig úgyse halok meg, de ha meghalnék, akkor is csak azokat sajnálnám, akik itt maradnak. Nekik jobban fájna, mint nekem. És nem félek tőle, de nem szeretnék fájdalmas halált :DD
2013. júl. 9. 13:51
 15/16 anonim válasza:
6 éves koromban gondolkoztam ezen akkor rezignált állapot uralkodott rajtam, meg kicsit nihil hatások lengtek körül, hogy mi értelme van ha úgyis meghalunk, de ezek a gondolatok korán abbamaradtak noha sok rokonom halálát megértem már, de akkor sem a halál utáni életen gondolkodtam régen, azzal úgy vagyok ha van jó ha nem akkor nem tudom meg
2013. júl. 13. 23:54
 16/16 anonim válasza:

persze, h szoktam

[link]

2013. júl. 14. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!