Ti is gondolkoztok azon hogy van-e élet a halál után?
Én mostanában nagyon sokat. A kérdést inkább a 15 éves körülieknek szánom, nekem speciel minden este eszembe jut probálok nem rá gondolni de nem megy...
annyira zavar az a tény h lehet h megszűnünk létezni halál után...
tudom hogy nincs értelme ezen gondolkozni mert nincs aki meg tudja ezt mondani
szóval a kérdés lényege inkább az hogy SZOKTATOK E TI IS EZEKEN GONDOLKODNI?
15/f
ez az élet legfontosabb kérdése és a legegyszerűbb is: a halál után még inkább élsz mint előtte.
Ennyi.
Kár hogy kevesen tudják, keress valakit aki TUD erről az elmagyarázza vagy csak olvass...keress...olvasss :)
T.
Kerestem...kerestem...kerestem...semmi.
A halál utáni életet pont azért találta ki az ember, mert fél az elmúlástól... Fél, hogy nem valósíthat meg mindent az életében, hogy nem búcsúzhat el utoljára a szeretteitől, hogy nem fog rá emlékezni senki. Fél. Emiatt találta ki azt, hogy aki jól élt, az a mennybe, míg a gonosz ember a pokolra jut. Szép cél, de sajnos képzeletbeli. Még rosszabb dolog, hogy ezt hiába mondjuk azoknak, kik hisznek ebben, nem fogják elhinni, mert meg van a saját igazságuk. De ez nem is baj, mert emiatt több jó ember fog élni. Csakhogy a probléma az, hogy mindenki máshogy képzeli el ezt a dolgot. Van aki úgy gondolja, hogyha más embereket megöl, akkor lesz jó életű. Vagy ha társait elítéli. Szerintem ha Jézus létezett is, akkor nem volt semmilyen Isten fia, de a tanításai, bölcsességei, és az élete(amit szerintem kitaláltak, de nem ez a lényeg) megfontolandó, követendő(itt persze nem azt értem, hogy haljon meg 30 évesen).
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!