Sonicx kérdése:
Az embernek ha van természet fölöti képessége mik azok és hogy lehet fejleszteni vagy használni?
Figyelt kérdés
Az ember természet fölötti képességei érdekel engem és ehez kérnék mindenkitől tapasztalatót pl: ez ember képes e lebegni képes e vizen járni ijenek érdekelnek és a legfontosabb az ember képes e valamien mondon tárgyat mozgatni ugy hogy nem ér hozá és a másik hogy utazni térben az az teleportálni gyorsan hejet változtatni engem ijenek érdekelnének2013. jún. 30. 23:01
1/4 anonim válasza:
természetfelettien buták... és jó úton haladsz
2/4 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted hogy jó uton haladok?
2013. júl. 1. 19:31
3/4 anonim válasza:
Gondolkodás. Olyan ritka manapság, hogy szupererőnek számít.
4/4 A kérdező kommentje:
mindig lesznek az embernek külön leges lépeségei ami most is van csak sokakban elveszik mert hülyeség nek tartja de én nem én sok mindenre keresek választ pl mi a gömb villám lehet e téren utazni lehet e a jövöben és a más bolygok ra el lehet e lyutni valami természet feleti dologal képességel vagy ijenel
2013. júl. 2. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!