Miért születnek husky szemű emberek?
És ő a leghuskybb:
Neki is husky szeme van, de ez csak kontaktlencse.
Ez véletlen, vagy valami nagyobb erőnek a műve? Esetleg idegeneké?
Hogy köröm nő az ujjaid végén azt miért nem kérdezed meg, vajon nagyobb erő műve vagy idegeneké?
A szemszín genetikai okokból olyan-amilyen. A husky szeme azért ilyen világos, mert ahol kifejlődött, ez a szín felelt meg a legjobban. És most ne arra gondolj, hogy ez tetszett a husky-lányoknak meg a husky-fiuknak, hanem mert nem kaptak emiatt pl. hóvakságot.
1 Én az emberekről beszélek. Akkor ők onnan jöttek?
2 A heterokrómia az, ha az egyik szeme barna, a másik kék.
A heterokrómia egy szemmutáció, amikor is az egyik szem színe eltér a másiktól. Embernél, állatnál is előfordul heterokrómia.
Heterochromia annak az eredménye, hogy viszonylagos többlete vagy hiánya van melaninnak a szervezetben. (a pigment). Lehet öröklött, vagy okozhatja genetikai bántalom, betegség, vagy a szem sérülése.
"Akkor én felsőbbrendű túlélő vagyok mert kék a szemem yess :D :D"
Nem vagy az, ez csak egy külsőség ami az ő örökségükből származik, árják már több ezer éve nem élnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!