Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a vezetéknév...

Mi a véleményetek a vezetéknév változtatásról, akinek volt, hogy érezte magát?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a vezetéknév változtatásról, akinek volt, hogy érezte magát? Én megváltoztattam a vezetéknevem, és nem érzem magam annak aki lettem, mintha nem léteznék...

2013. jún. 26. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ahogy írod. Fölösleges megváltoztatni, attól még nem leszel az akivé változol.
2013. jún. 26. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
És miért változtattad meg?
2013. júl. 1. 15:23
 3/3 Astara ***** válasza:

Én házasságkötéskor megváltoztattam, aztán mikor belegondoltam h.e zel az ő családi karmájukat is magamra vettem, úgy gondoltam elég az enyém és visszavettem a nevem. Azóta elvagyok :).

Viszont volt olyan ismerős hölgy aki fiatalkora óta nem volt elégedett a nevével (amely egy számára nem is látott apától volt) és évek alatt megérett az elhatározása h. lecseréli az egészet úgy ahogy van a szeretett nagyapja vezetéknevére. Utána mintha kicserélték volna, ragyogott az egész lány és úgy érezte megtalálta helyét a világban. Ilyen is van.

Meg olyan bnőm is, aki teljesen felvette a férje nevét, és tényleg csak a családnak él...de mostanában kezdett gondolkozni h. talán vissza kéne venni (kb.15 év után) a sajátját...azt gondolom most érik benne, hogy ő több mint egy családanya..:)))

Volt olyan főiskolai csoporttársnőm is aki a lehető legátlagosabb vezeték és keresztnévvel rendelkezett, ő úgy oldotta meg, h. maradt a vezetékneve és csak keresztnevet keresett magának egzotikusabbat, ami szte jobban kifejezte az ő egyéniségét.

Talán a legsikeresebbnek azt érzem aki kombinálta a férje nevét az övével, és igy lettek egy család most már 2 gyerekkel. Egymáshoz is tartoznak meg magukhoz is- igy egészséges....

Szerintem csak akkor cserélj nevet, ha az eredeti vmiért nagyon nem passzol, vagy nem tetszik, de ha nevet cserélsz, akkor előtte nem árt numerológussal stb. konzultálni h. tényleg rád passzoló, klassz nevet találj magadnak.

2013. júl. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!