Nagyon megijedtem tegnap este, lehet, hogy egy sátáni vagy egy isteni jelet kaptam?
Szóval az történt, hogy tegnap olvastam egy oldalt a neten, ami arról szólt, hogy egy sátánista kapcsolatba lépett az ördöggel és leírta, hogy pontosan miket osztott meg vele a sátán, ebből kiderült, hogy valójában az isten az igazi rossz és a bibliából is voltak bizonyítékok, amik velem teljesen elhitették, hogy isten nem az akinek hisszük.... soha nem voltam hívő ember de keresztény most már ott tartok, hogy a sátánban kezdek hinni, mivel, ahogy ezt a szöveget elolvastam elment az áram abban a pillanatban amikor a végére értem, és nem is jött meg pontban éjfélig... több órás áramszünet volt, de én láttam egy fehér alakot elsuhanni a szobámból aki fényes volt....
Kíváncsi vagyok mindenki véleményére!
Hajj...!
Kérdezőnek:
1. Kissé érdekes vagy, h ha a Sátán használja Isten Igéjét, ami egyébként lehetséges, hisz ismeri nagyon is jól, akkor annak elhiszed az Igét, de aki nála sokkal hatalmasabb, és akiétől származnak azok a szavak, annak meg nem?
2. Miért keresel pláne rossz oldalon jeleket, és miért nem maradsz meg mindenkor a racionalitás talaján?
Isten is erre is tanít! És az is a normális!
3. Ez már inkább egy válaszolónak szól: az egy dolog, h a keresztények, "elhiszik", h létezik Sátán, de az nem egyenlő azzal, h hisznek neki. Sőt, a legtöbb kereszténynek nincs dolguk vele, se a démonokkal, max. csak az arra felkent hívőknek.
Egy keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!