Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Olvastam az emergiavámpírokról...

Olvastam az emergiavámpírokról, és van egy barátnőm aakivel 6 éve vagyunk barátok és ő jővőre el fog menni másik suliba. Azt szeretném én tudni hogy jövőre is ilyen kifáradott és ideges leszek?

Figyelt kérdés
Én már nem barátkozom annyit vele mint régebben,de ő szugeráló tipus.Fojton az én közelben akar lenni,és sérteget,meg bunkó és amikor én is beszólok neki (csak hogy ne nyomjon el) és akkor elkezd kurv*anyázni,és ha azt mondom neki hogy nem akkor azt képtelen elviselni,meg engem is kihasznál, ha hazajöttem a suliból nem tudok tanúlni mert elfáradok tőle és olyan rosszindulatú hogy a föld még ilyet a hátán nem hordott. Pl.az oszt.főnökünk elcsúszott,és az egész osztály utálja őt és a barátnőm azt mondta,idézem ''Bárcsak törte volna be a fejét !'' Én meg sajnáltam szegény ofőnket. Hogyan távolítsam el a b.nőmet a közelemből,úgy hogy necsapolja az energiám? Pl.amikor összeveszek vele akkor nem csinálja ezt.Kérlek segítsetek!!
2013. jún. 1. 04:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért!!
2013. jún. 1. 04:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy jövőre el fog menni másik suliba.

Látod, mindennek oka van. :) Ne tegyél addig semmit. Ha nem akarsz még az elmenetele előtt konfliktusba kerülni vele, ami a ""barátság"" szándékos megszakítását illeti, akkor hagyd, hogy szépen sodorjon tovább minden a következő évig, amíg el nem megy. Addig "neveld" kicsit, ha suttyó, folytasd, amit eddig, de nyugodtan el is kezdhetsz finoman távolodni tőle, hogy addig se szívjon belőled energiát. Ne felejtsd, ha valaki ekkora energiavámpír típus, az azért van, mert neki energiahiánya van, és ugye ez a viselkedés nem szándékos. Neki méghozzá nagyon nagy hiánya van. Nem egészséges a lelke. Addig is szeretgesd valahogy, segítsd, mint mondtam, neveld te is, de mivel jövőre elmegy, nem tartozik hozzád, és el is fogod tudni majd engedni. Csak azt várd ki. :)

2013. jún. 1. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
* és a kérdésedre válaszolva: Nem leszel ilyen kifáradt, ha teljesen sikerül vele megszakítani a kapcsolatot. (és ha tényleg miatta vagy ilyen)
2013. jún. 1. 09:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Jajj de jó vagy!! Köszönöm szépen!!:)
2013. jún. 1. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező ne vegyél be minden maszlagot. Az energiavámpír nem vámpír a szó szoros értelmében. Nem szívja el, és használja fel saját célra az energiádat, csak lefáraszt a tetteivel, szavaival. Ha lehet, kerüld a társaságát.
2013. jún. 6. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Hát ezt ő tudja nagyon jól... csak hogy minden fizikai jelenségnek az energetika az alapja, és nem hülye Ő, tudja, hogy a vámpír itt nem a hegyes szemfogakat jelenti. Nem vagyunk olyan süllyedtek, hogy egyáltalán eszünkbe jutott volna, ez csak egy általános elnevezés. De kb csodálkozom is, hogy tényleg lett ebből egy megmondó komment. :)
2013. jún. 6. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:

"De kb csodálkozom is, hogy tényleg lett ebből egy megmondó komment. :)"

Utolsó, ez nem megmondó, hanem megmagyarázó komment. Téged foglak megmondani az anyukááááámnak!

A magyarázat hozzáfűzését azért tartottam szükségesnek mert nem ez volt az első ilyen témájú kérdés, és bizony többnél is képzavart tapasztaltam ez ügyben.

2013. jún. 7. 13:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Most már reggelente mindig meg szoktam ölelni. És nem fáraszt le. De azóta már beszélt a hátam mögött,mert van egy másik barátnőm,és ő azt elmondta hogy beszél a hátam mögött. És ő nem hazudna nekem,és neki nem az a célja ,hogy ártson. És most már nem barátkozom a régebbi barátnőmmel,ami nem is baj,mert megtudtam,hogy milyen. És köszönöm a válaszokat!:)
2013. jún. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!