Olvastam az emergiavámpírokról, és van egy barátnőm aakivel 6 éve vagyunk barátok és ő jővőre el fog menni másik suliba. Azt szeretném én tudni hogy jövőre is ilyen kifáradott és ideges leszek?
Azt írtad, hogy jövőre el fog menni másik suliba.
Látod, mindennek oka van. :) Ne tegyél addig semmit. Ha nem akarsz még az elmenetele előtt konfliktusba kerülni vele, ami a ""barátság"" szándékos megszakítását illeti, akkor hagyd, hogy szépen sodorjon tovább minden a következő évig, amíg el nem megy. Addig "neveld" kicsit, ha suttyó, folytasd, amit eddig, de nyugodtan el is kezdhetsz finoman távolodni tőle, hogy addig se szívjon belőled energiát. Ne felejtsd, ha valaki ekkora energiavámpír típus, az azért van, mert neki energiahiánya van, és ugye ez a viselkedés nem szándékos. Neki méghozzá nagyon nagy hiánya van. Nem egészséges a lelke. Addig is szeretgesd valahogy, segítsd, mint mondtam, neveld te is, de mivel jövőre elmegy, nem tartozik hozzád, és el is fogod tudni majd engedni. Csak azt várd ki. :)
"De kb csodálkozom is, hogy tényleg lett ebből egy megmondó komment. :)"
Utolsó, ez nem megmondó, hanem megmagyarázó komment. Téged foglak megmondani az anyukááááámnak!
A magyarázat hozzáfűzését azért tartottam szükségesnek mert nem ez volt az első ilyen témájú kérdés, és bizony többnél is képzavart tapasztaltam ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!