Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik a mai napig nem hiszik el, hogy a holdra szállás megtörtén?
"Azóta tudjuk, hogy a földet Wan Allen övezet veszi körbe, így meghalnánk ha elhagynánk."
Ezek szerint az ISS-en is hullák sokasága lebeg és tér vissza élőhalottként.
"Madách Az ember tragédiájában is megírta, hogy az ember nem hagyhatja el a földet, mert az űr sugárzása megől minket."
Igaza van, azért kell az a rettentően előnytelen gúnya, na meg a nagy adag vas.
Baromság, hogy az űrben nem élnénk meg.
Honnan a fenéből sugárzana minden irányból és folyamatosan, hogy ha kimozdulunk, máris végünk?
Amúgy nem tudom mennyire ismerős, de Madách író volt és nem asztrofizikus, vagy csillagász.
Szerintem megtörtént a holdra szállás, és nem, nem találtak ott semmit a Holdon kívül.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet.
Egyébként hiszek az idegenekben,meg hogy idejárnak néha, de a holdon csak kavicsokat találtak.
Másik dolog ami kérdés vajon mért nem mentek megint fel a holdra?valami azért nem stimmel ebben a témában!
Vagy valamit találtak ott amit nem kellett volna?!
Ebben nem sántít semmi. Csak gondold végig.
Minek menjenek oda, voltak vagy 10-szer. Semmi érdekes nincs ott, sivatag az egész, ráadásul tonnányi kőzetet hoztak már onnan.
És sok pénz megvontak jelenleg a NASA-tól, vagyis spórolni is kell, kell építeni egy leszállóegységet, majd haza is kell juttatni az űrhajósokat, ami felfoghatatlanul sok pénz, ráadásul haszna sincs már, mivel, mint említettem, a holdat keresztül-kasul bejárták, kopár sivatag az egész, nem tartogat semmilyen tudományos felfedezést.
Nincs miért odamenni.
Jelenleg a Mars utazásra gyűjtenek, ami sokkal nagyobb szabású küldetés mint a holdutazás, ami mára elcsépelt dologgá vált.
Ennek 2 oka van :
1. Találtak valami bázist vagy más furcsaságot amit nem kellett volna, ezt alátámasztja hogy a holdra szállás teljes felvételét ma sem lehet megnézni .
2. Az is közrejátszik hogy az erre szánt pénzt az afrikai vademberekre fordítják, szomorú tény de állami pénzen már alig folyik űrkutatás .
Volt Holdra szállás, ebben biztos vagyok. Lehet nem a teljes eredeti felvételt mutatták be, lehet nem abban az évben történt amikor, de hogy volt az biztos.
Hogy mit találtak ott az jó kérdés, természetesen semmiféle űrbázisra nem gondolok, de ha nincs mit titkolni, akkor közreadnák a teljes filmet vágatlanul és nem léteznének manipulált fotók sem.
Miért nem adják ki a teljes filmet vágatlanul a Holdra szállásról? Nagy részt mégiscsak az adófizetők pénzéből és adományokból hozták létre, az egyszerű polgárok pénze is benne van a dologban, akkor joguk van tudni az igazat és látni a teljes anyagot.
Amúgy meg egyszerűen túl korai kijelenteni, hogy nincs ott semmi csak piszok és kövek. A felszínt áttanulmányozták már TELJESEN? Nem! És a felszín ALATTI részt? Nem! Ez kb. olyan mintha ledobtunk volna a sivatagban pár embert, ők átnézik a környéket, de csak homokot és köveket találnak. Ezzel arra a következtetésre jutnak, hogy a bolygó többi része is lakatlan és élettelen. Tudom kicsit durva hasonlat, de érthető mire akarok célozni.
Szerintem túl szélsőségesen gondolkodtok.
Hiszek az idegenekben, hiszem h figyelnek minket, hiszem, hogy már az ember ideköltözése előtt is itt voltak és egyengették a fejlődésünk, sőt az is lehet, hogy mi magunk is idegenek vagyunk, ezt azért is mondom, hogy ne gondoljatok szkeptikusnak.
De az, hogy ott űrbázis legyen és hasonlók, az szerintem nem igaz. Azt a földről is látnánk, és a műholdjaink is észrevennék, ha bármi rendkívüli lenne ott. Amatőr csillagászok is észrevennék, ha a Holdon bármi rendkívüli lenne, ma már olyan teleszkópokat lehet venni, hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!