Akiket érdekel az illuminátus, azok mit szólnak erre? Itt egy interjú, egy taggal, a tartalmát mindenki döntse el hogy igaz-e vagy nem?
szted ha nem olvasod el, miként döntöd el h igaz lehet e ami benne van??
érdekes amit írnak, én személy szerint nem tudom hova tenni
4es ha ezt így itt leírtad, akkor úgy lehet értelmezni h mese az egész ...
egyébként azon gondolkodtam h aki párszor olvas hasonló témájú dolgokat, pár óra alatt összeüthet egy ilyen interjút
Már bocs, de amiket Rejtett Kéz jósolt 2012-re, nem váltak be.
Ráadásul ha az a feladata egy ilyen személynek, hogy elvégezze az infromálást, alá kéne támasztani bizonyítékkal. Itt használta a tipikus kamus kiskaput. "Ha nem vagy eléggé befogadó a te hibád. Nem érdekem, hogy megtegyem. bla-bla-bla"
Akkor meg eleve felesleges volt az egész.
A lényeg: túl sok fantáziával és egovál rendelkező emberke szórakozott egy jót, hogy néhány hétig/napig azt érezhesse, különlegesebb mint az átlagemberek.
Szerintem a legnagyobb para az hogy ők azt hiszik hogy ők szabadok!
ő mondta.. ,,a legnagyobb rabszolga az aki szabadnak hiszi magát!"
és azzal hogy a "Teremtő" elhitette velük hogy ők itt az irányítók, azzal csupán a legnagyobb rabszolgává tette az Illuminatit..
(szándékosan)
hiszen ha nem így van, akkor miért reinkarnálódnak folyton a földre?
szerintem ők a legnagyobb csalás áldozati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!