Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki már elmélyítette kapcsolat...

Aki már elmélyítette kapcsolatát a MOST-al?

Figyelt kérdés

Mióta ráébredtem az igazságra, és gyakorlom is elég jól megy meg minden, megszabadultam minden belső feszültségtől, stb.

Az egyetlen dolog ami furcsa számomra, hogy azóta éjszakánkét mintha ébren lennék, tehát tudatos vagyok. Érzem hogy csukva van a szemem, tudom hogy alszom éppen, de hallok minden hangot, álmaim mintha nem is nagyon lennének, csak inkább gondolatok, de azokat már nem élem meg képileg, csak úgy tudom, hogy ott vannak, azt kész... :D Reggel még is brutálisan kipihenve ébredek, sőt! Nem felébredek, hogy na kinyílt a szemem, hanem szabályosan ébresztem a testem. :D Jó uton járok?

2013. máj. 3. 07:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Valaki beavatna mi ez az egész ? Mit kell csinálni v mi alapján csináltad ?
2013. máj. 3. 11:02
 12/20 Jézus :) ***** válasza:

Nem kell csinálni egyáltalán semmit. Az egyetlen dolog, hogy felismerd.

[link]

2013. máj. 3. 11:28
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,a kritizáló vagyok, nem kötözködni akartam,csak rávilágítani arra hogy önkritikát mindig kell hogy gyakoroljunk. Ez az ami a helyes útra és előre visz. A pszeudum egzisztencia (lásd: olyan nem igaz világ elképzelés amit magadra húzol, és nem csak ebben az esetben) ugyanannyit ér mintha semmit nem tettél volna.

Kedves Jézus, a mennyek legfelsőbb hierarchiájának hercegének nevén nevezni magad kissé egoista nem gondolod?:D

2013. máj. 3. 15:53
 14/20 Jézus :) ***** válasza:
100%

Kedves 13., a "mennyek legfelsőbb hierarchiájának hercegének nevé"-re csak egy idézet jutott az eszembe:

"Jézus mondta: Ha azok, kik titeket vezetnek, azt mondják nektek: A királyság a mennyben van, úgy az ég madarai megelőznek titeket. Azt mondják nektek: A tengerben van, akkor a halak előznek titeket. A királyság azonban bennetek és rajtatok kívül van. Ha megismeritek magatokat, titeket is megismernek, hogy az élő Atya fiai

vagytok. De ha nem ismernek fel titeket, akkor szegénységben vagytok és ti vagytok a szegénység."

Jézus egy egyszerű ember volt, mint te meg én, csak ő rájött, hogy az élet értelme a feltétel nélküli szeretet. Az az egoizmus, ha úgy tekintünk Jézusra, mint aki meghalt saját bűneinkért. Vegyünk róla példát, ahogyan viselkedett, és gondolkodott, és ne bújjunk dogmatikus sablonok mögé.

2013. máj. 3. 16:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Összehordta a szemetet a szél :D
2013. máj. 3. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom a kérdező tisztában van-e, hogy Jézus második eljövetelét megelőzően sok hamis próféta támad, akik sokakat elhitetnek. A New Age szemlélet terjedése (pl. Eckhart Tolle) nem véletlen. Ha érdekel, megadom az Újszövetségből az igehelyeket. Az evangéliumokban és apostoli levelekben is vannak ide vonatkozó intelmek (+Jelenések könyve).
2013. máj. 3. 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:
hát ez elég durva alvászavar, és úgy ragozzák hogy most-tal
2013. máj. 3. 21:54
 18/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, én amúgy a MUST-tal szoktam elmélyíteni a kapcsolatom egy laza alkoholos erjedés után
2013. máj. 3. 21:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a jovorol es a multrol gondolkodunk, nem vagyunk a MOST-ban. Hanem egy gondaltok altal teremtett mentalis vilagban vagyunk; a sajtat gondolatainkkal azonosulunk.

A MOST a gondolatokon tul levo tudatszint/dimenzio. A MOST-ban tudatos vagyok, a tudatomnal vagyok(tehat nem eszmeletlen) , megsincsenek gondolataim eppen akkor.

A MOST egy magasabb tudatszint, a gondolatok mogott, azon tul.

A gondolatok linearisak, egymas utan kovetkeznek.

Ket gondolatunk kozti mikro-paranyi idoben a MOST-ban vagyunk.

2013. máj. 3. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:
17: tökéletes megfogalmazás. Szerintem az van, hogy MOST vagy bajban és MOST kéne abbahagynod ezt az egészet, ha nem akarsz agyhalott katatón lenni.
2013. máj. 4. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!