Asztrálutazás (lélek vándorlás, testen kívüli élmény) - Van aki megosztaná saját tapasztalatait?!
Tudatos álmodásra, asztrálutazásra is képes vagyok, teljesen véletlen jöttem rá. Egyáltalán nem vagyok spirituális beállítottságú ember, de a tények elég egyértelműek.
Van már pár személyes tapasztalatom, de ellenben van bennem egy kis tartás is ezzel kapcsolatban. Szívesen elmesélem a tapasztalataimat. Felőlem írhatnak szkeptikusok is, a véleményemet nem befolyásolja, csupán olyan emberek érdekelnek akik véletlen vagy tanulva képesek szintén erre.
Utolsó, nem, nem veszélyes, ne aggódj. Ezek csak a te félelmeid, pl félelem az ismeretlentől. Ha nem harcolnál ellene akkor lehet hogy már te is rég megtapasztaltad volna a projekciót. Ilyen ez, lehet ijesztő, de a fizikai tested nincs veszélyben és a lelked sem.
Kérdező ez tényleg nagyon érdekes, az is hogy te ilyen spontán ráéreztél erre és így magától megy a dolog. Biztos hogy több előző életedben is foglalkoztál már ilyesmikkel vagy épp magas szinten műveltél bizonyos spirituális dolgokat. Pl lehet hogy valami egyiptomi főpap/főpapnő is voltál..
Lolz danger, ne vicceld el ezt azért annyira :P
Tudom hogy manapság nem divatos egészségesen élni és a lélekkel törődni, mert a többség csak a testre és az ego kielégítésére koncentrál, de azon emberek életminősége mérföldekkel jobb akik egyensúlyt tudnak tartani:
család/barátok + munka/tanulás + szórakozás/játék, hobbik + lelki feltöltődés. Ha valaki a meditációban jártas és a saját akadályoztató tényezőitől is megszabadult, naponta végez lelki gyakorlatokat, annak az asztrálutazás is megy és a tudatalattihoz való hozzáférés. Nem szabad csak a testre koncentrálni, a lélekkel is naponta kellene törődni.
Sziasztok! Nekem majdnem sikerült kilépnem a testemből. Dióhéjban: lefeküdtem az ágyra, bekapcsoltam a zenét, aztán nem mozdultam, így ellazultam, avagy elzsibbadtak a végtagjaim (mindez kb. egy 15-30 perc alatt). Miközben hallgattam a zenét nem éreztem semmi különöset a zsibbadáson kívül. Aztán egyszer csak - és ez eléggé fura - egy bizonyos zene kezdetekor, mintha valami erő "felemelt" volna. Heves dobogásba kezdett a szívem és a szemeim is "forogtak". Eközben valami/valaki kiakart ugrani a mellkasomból. A gyomromban meg lepkék röpdöstek.
Az első ilyen próbálkozásnál nagyon megijedtem (gondolom, ezért nem sikerült), viszont ma is kipróbáltam, majdnem sikerült is - annál a bizonyos zenénél - , de, hogy miért nem jött be fogalmam sincs! (pedig most nem ijedtem meg, sőt nagyon is megörültem!) Mindenesetre tovább próbálkozom, mert már ez is nagy lépés a TKÉ-hez.
"Nagyon nagyon nagyon fontos! kérlek válaszoljatok. én nagyn szeretnék asztrálutazásra menni de nem tudom hogy kell."
Ha nagyon akarja vki akkor nem fog menni. A meditációt gyakorold. Már ha egyáltalán visszanézel a válaszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!