visszatér Jézushoz.
a halál nem fáj. csak az elején. de aztán egyre kevesebb lesz a fájdalom. és végül nem érzel fájdalmat.
végig mész a lelkek útján, ha minden jól megy, Jézushoz kerülsz. aki segít neked mindenben. az újjászületésedben is.
Mert úgy akarok szállni
hozzád, mint víg pacsirta,
hogy meglássam öledben
a kapcsos bibliát,
és megnyíljék szívemnek
az Ige minden titka,
míg lenn lehullt bilincsként
zörög a vén világ.
/óbreton ének, ~950/
Ha van lelkiismeret, akkor van lélek is.
Megoszlanak a vélemények. Egyik felekezet azt mondja, hogy a feltámadásig a lélek is alszik, a másik pedig azt, hogy azonnal a mennybe kerül. Akik nem méltóak az örök életre, azokra örök halál vár.
A kóma is nevezhető egyfajta halálnak.
Aki már volt benne mint én, tudjuk, hogy mindent látunk, mindent érzékelünk. De nem a testünkkel, mert a kapcsolat megszakadt.
A lélek él tovább, és nem aludtam, mint egyes vallások mondják, hanem továbbra is mindent látok, és hallok, csak nem a "földi" testemen keresztül. Továbbra is felfogtam az eseményeket, történéseket.
Ebből kiindulva, a halál után is ez a folyamat zajlik le, csak éppen a lélek elmegy innen, ahová tartozik.
1-es vagyok mért pontoztok le?
ezt én így láttom, kívánom de tényleg hogy nektek legyen igazatok, de én akor is így láttom, akor job ha nem is ìrtok ki kérdést ha más nézö pontját nem tudjátok elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!