Már is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Ez egy régebbi történet,de most is volt egy ehhez hasonló és nem tudom hogy mitől van.Nem hiszem hogy különleges képesség,de érdekel hogy mással is volt-e már ilyen.
Még nyáron nyaralni voltunk,a nővérem rosszul lett a melegben,nagyon bepánikoltam mert nem tudtam hogy mi a baja,csak annyi volt bennem hogy meg kell találnom a fürdőt és vizet hozni,hátha akkor jobban lesz.
Áldottam magunkat hogy és a lámpa mindenhol,mert így simán kibírtam rohanni a fürdőbe vízért,de másnap reggel mondták hogy nem lehetett világos mivel központilag éjféltől 5-ig le van kapcsolva az áram,így nem éghettek a lámpák,de a redőnyök le voltak engedve úgyhogy a kinti fény sem lehetett,valamiért még is tisztán láttam mindent.
Volt már valakivel hasonló?
2013. ápr. 15. 23:35
2/4 anonim válasza:
én is látok a sötétben. én annak tudom ezt be, hogy édesanyám kiskoromban uránrudakkal símogatott, és néha került az ételembe is egy kevés radioaktív szúnyogláb.
3/4 A kérdező kommentje:
kettes,köszi az értelmes választ,szerintem az agyadnak is megártott az urán
2013. ápr. 16. 10:55
4/4 anonim válasza:
Pánik helyzetbe az emberi szervezet sok mindenre képes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!