Mit szólnátok, ha a gyerekkori szellemek, amit akkor láttatok, egy este megjelennének az ágyad mellett, és a füledbe súgnák, hogy végre megtaláltunk?
Figyelt kérdés
És azt mondanák, hogy most már életed végéig nem lesz nyugtod tőlünk, és elviszünk magunkkal!
Mi lenne a reakciótok?
2013. ápr. 15. 09:29
1/11 anonim válasza:
Elküldeném a halál faxára.Ezt szoktam csinálni, ha valaki direkt nem hagy aludni!
2/11 anonim válasza:
Megijednék,az biztos,de gyerekkoromban én nem láttam szellemeket!
3/11 anonim válasza:
Nagyon megijednék - attól, hogy megőrültem.
Szellemek ugyanis nincsenek.
4/11 anonim válasza:
Én másnap reggel azonnal a telefonért nyúlnék:
"Jó reggelt, doktor úr! Emlékszik még rám? Igen...a Gyuszika. Megint szükségem lenne azokra a pirulákra."
5/11 anonim válasza:
A gyerekek tapasztalják a szellemi világot- enélkül nem tudnának megtanulni beszélni. Ez egy mély dolog, ha érdekel ajánlok nyelvfilozófiai írásokat, amelyek ezzel foglalkoznak. De huhogó fenyegetőző "szellemek csak a gyk Ezotéria » Mágia, okkultizmus oldalain vannak, kár időt fecsérelni rá.
6/11 anonim válasza:
Nagyon megijednék, és megkérdezném, hogy tulajdonképpen miért jöttek elő.
7/11 anonim válasza:
Na akor ide Peránsz kell. Mit képzelnek ezek még hogy zaklatnak.
8/11 anonim válasza:
gratula mindenkinek, akik az #5-t lepontozták
10/11 anonim válasza:
Én jóban voltam gyerekkorom szellemével, úgyhogy régi pajtásként üdvözölném őt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!