Ez milyen képesség, már ha az? ÉS, hogy fejleszthetném?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bocsánat,ha nem jó kategorizáltam a kérdésem.
Arra vagyok kíváncsi,hogy milyen képesség ez és,hogy lehet-e ezt fejleszteni.:
Képesség.: Van,hogy gondolok valamire az megtörténik egy 1,2 óra múlva vagy épp pár nappal később. Volt olyan,hogy gondoltam egy sorozatra,hogy de jó volna,ha újra adnák mert régen nagyon szerettem,szerettük és rá úgy 1,2,3 napra,hogy reklámozta a TV,hogy lesz.
Volt olyan,amikor csak hirtelen jött egy gondolat. Egy sorozat reklámját láttam,amit eddig nem láttam,hogy reklámozták volna és rá 1 percre azt láttam a TV-be.
Illetve vannak olyan pillanatok,hogy úgy érzem mintha megtörtént volna,már ugyan az a "történés" ami épp történik,de csak egy kis részén érzem ezt.
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 4. 16:59
11/12 anonim válasza:
vajon arra is képes lennél,hogy tv-be átugord a reklámokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!