Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Írnátok pár kísérteties...

Írnátok pár kísérteties sztorikat amik veletek történt meg?

Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekelnek ezek a természet feletti lények. Nekem is van pár történetem róluk de most jelenleg azt szeretném kérni tőletek h ti írjatok le pár történetet ami veletek történt meg! Nagyon kíváncsi lennék rájuk és nagyon meg köszönném őket. (Ha lehet minden részletről számoljatok be.) :)

2013. ápr. 1. 17:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Múlt nyáron este 11 felé beszélgettem három barátommal. Csak mi voltunk ott a nyaralónknál. A Balatonnál voltunk, mellettünk egy ritkás kiserdő volt. Az egyik barátom valami szuszogó zajt hallott az erdő felől. Mondtam, ne parázzon már, lehet csak a szél fújt.

15 percig semmi, majd hirtelen valami fujtató, gyorsan közeledő hangot hallottunk. Hátra se néztünk azzal a sebességgel rohantunk be a házba, vagyis a konyhába, amely különálló épületben van. Olyan sokkot kaptunk, hogy ki se mertünk menni jó 30 percig, de az elkövetkező 10 percben még az ablakon se mertünk kinézni... Gyorsan berohantunk a házba, de csak másnap hajnalban nyomott minket el az álom.

Következő nap, az ottani barátainkat felkértük egy kis keresésre. Együtt voltunk 12-en. Gondoltunk bemegyünk a kiserdőbe. Természetesen "fegyverekkel" (kihegyezett botokkal, egy rögtönzött buzogánnyal és késekkel, ja meg egy csúzlival).

Valaki azt kiáltotta, hogy "de k*rva büdös van erre". Nem telt sok időbe, hogy megtaláljuk a szag okát: egy szarvastetemet, aminek a bordája mintha ki lett volna szakítva és a feje is igencsak be volt zúzva (állapította meg egyik barátom, mert nem bírom az ilyen dolgokat, 20 méterről is igencsak borzalmas látvány volt).

Még mindig nem tudjuk mi volt, lehet egy arra tévedt kutyacsoport, de az biztos, hogy azóta nem mentem erdő közelébe.

2013. ápr. 1. 23:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Huh,a mozis+a szarvasos parás,brrr
2013. ápr. 2. 00:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Egyik éjelen esett az esö, egész éjel zuhogot.

Kimentem pisilni, és zajt hallotam a szobámból valami össze tört és egy furcsa hang ìgy szólt: nem bírlak tovább elviselni!

Még jó hogy pisiltem, mert beszaladt volna :)

Vissza felé indultam, a vázát hallotam szét törni, valaki de inkább valami felemelte és eldobta kb 4-5 métere a másik falnak még a fal is vizes lett.

Ekkor "beszartam" kökeményen, fogtam magam és menekültem az esöbben anyámékhoz, igaz nem laktak mesze, de ugy éreztem valami követ, de lehet csak a félelem és az esö hatására.

Kb 1 hét mulva felszenteltetem a lakást egy papal, addig nem is mentem haza.

Utánna nem volt semmi de 1 hónapig ott aludt tesom.

2013. ápr. 2. 01:09
 14/20 anonim ***** válasza:

hajnalban arra keltem h vki néz, mondom álmodom biztos ki sem nyitom a szemem.de folyamatosan éreztem.ekkor többször a nevemet hallottam.kinyitottam a szemem és az ágyam végében egy fekete alakot láttam.

utána napokig felkapcsolt lámpa mellett aludtam.

sokszor volt h felébredtem hajnalban és szuszogást hallottam az ágyam mellől, volt h éreztem vki rám fújja a levegőt.

ezt az érzést amit akkor éreztem nem kívánom senkinek sem.

a legdurvább , a család épp a természetfelettiről beszélgetett, és egy üveg váza széttört, volt aki a kanapéra is felugrott ijedtében.

2013. ápr. 2. 09:22
 15/20 problem3girl ***** válasza:
Van egy pár...
2013. ápr. 2. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Régebben feküdtem az ágyban,és mellettem a szekrényen felborult egy tárgy magától. Utánna mentem este az uton, és egy nagy lakat mozgott,csörgött..nem foglalkoztam velük...másik házban lakunk most,és nem merek egyedül itthon maradni mert 1*egy különös illatot éreztünk de csak az egyik szobában. Hajnalban arra ébredtünk,h zajok vannak a konyhában,mintha rácsaptak volna az asztalra...máskor meg pont éjfélkor a kandalló oldalt cserepes és hatalmas pukkanás..hát ketté tört a cserép. Meg néha olyan mintha az ágyon lépkednének,recseg,nyikorog.
2013. ápr. 2. 19:10
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Nagyrégen már hogy megtörtént. Egy haverom édesapja paranormális dolgokkal foglalkozik. Hát egy csomó könyve van a mágiáról, vallásokról, mitológiáról. A haverom lenyúlt egy könyvet , ebben a könyvben találtunk egy rituálét amelyben megídézünk 4 szellemet, akik segítenek valamiben és valóraváltanak vágyakat, álmokat. Gyerekek voltunk még mit sem tudtunk a mágiáról az okultizmusról, nekifogtunk és ídéztünk , aznap éjjel semmi sem jelent meg, hát igen, nem sikerült. DE a következő honapokbán már más volt a helyzet. Egy éjjel egyedül voltam otthon és felfigyeltem valami külőnős zajra a házban. Valaki járkált. Eddig is halottam de mivel hogy otthonvolt a család nem érdekelt hisz biztos ők azok , de most már bizonyos volt hogy nem. Tisztán emlékszem lépések voltak. Hát kimentem a szobából de sötét volt senki, semmi, sehol. Csak a sötétség és csend volt. Visszamegyek a szobámba Tévézek megint hallom valaki járkál. Hát gondoltam pattog a parkett vagy valami nem vette m figyelembe. Az utána elkővetkező hetekben megint otthon volt a család nem tünt fel. Ősz lett , egy őszi éjszakán megint egyedül voltam itthon , beszélek mobilon az ágyon fekve ,egyszer arra leszek figyelmes hogy az ajtómat mindha egy késsel vagy valami éles tárgyal kivülről karcolnák , rémisztő zaj volt . Mint mikor valaki , valami a karmait végig hutta a fán , tisztán kivehető karcolás, karmolás volt. Mondom az illetőnek akivel dumáltam hogy fáradt vagyok fekszek le mert képzelődők. A zaj elmúlt , elaludtam , az éjszaka folyamán arra ébredek hogy az ágyam megmozdul. Megébredtem hogy ez mi volt? Éjjel 3-óra volt tisztán emlékszem. Hűvős volt a szobában még a leheletem is láttam az éjjelilámba fényében. Felkeltem kimentem hogy lássam mi történt a fütéssel , de bevolt állitva 19 celziúszfokra a nappaliban és a konyhában meleg volt. A szobámban -1 is lehetett nagyon hűvős volt. Hát gondoltam elalszom a nappaliban ha már a szobában hűvős van , betettem a fülhallgatót a fülembe és égve hagytam a villanyt. Elmúlt a tél Tavaszodott már egy másik év volt, semmi sem történt. Édesapám egyedül volt otthon és másnap aztmondja hogy elnem tudta képzelni mi lehetett de nagyon zaj volt a házban hol úgy tünt járkál valaki hol dörömbőlés. És lassan lassan már a család is tapasztalta a jelenséget. Egyszer megyünk haza a rokonoktól és iszonyú bűz volt a házban, meg rendetlenség . Furcsa volt. Eljőtt hozzám a haverom akinek az édesapja paranormális jelenségekkel foglalkozik és eddig nem meséltem neki de most elmondtam miket tapasztaltam. Eljőtt másnap az apja és aztmondta hogy készitsek fényképeket éjszaka ha hallok valamit a házban. Készitettem pár fényképet de semmi külőnős nem volt rajtuk. De viszont egyszer egy bulit csináltunk és egy képen feltünt valami érdekes , megnézte a haverom apja és azt mondta hogy az egy démon a képen. Rá 2 napra jőtt egy hölgy aki médiúm volt és aztkérdezte miért ídéztem meg az a 4 démont ? Ha nem kértem semmit tölük. Nem tudhatta senkitől kivéve a haveromtól de ő sem mondta el neki söt nem is találkoztak azelőtt. És még az apjának sem mondta el. A médiúm beszét a démonokkal és azok mondthatták el neki miért vannak ott. Ekkor leültünk a szobába szóból rajzolt egy kört körénk. majd egy csillagot. A csillag minden csúcsára tett egy egy mécsest. majd egy négyzetet rajzolt a csillagköré és a négyzet négy sarkába felrajzolt négy ábrát és mindegyik ábra mellé 3 - 3 mécsest helyzett meggyújotta és leült mellém. Ott volta a haverom is mert ő is jelen kellett legyen hiszen ő is ídézett , de ő kivánt én meg nem. Ekkor elővett a Médiúm egy könyvet és latinul kezdett olvasni valamit. A parkett elkezdett recsegni a sötétitő is mozgott mindha szél lenne de sem ablak sem ajtó nem volt nyitva. ekkor a mécsesek kezdtek kialudni , az ábrák mécsese hármassával , a négyzet mécsesei , és majd a csillag mécsesei. és a legvégén a nő elfújta a mi kezünkben lévő mécsest. Elmúlt minden vége lett a külőnős zajnak , a járkálásoknak , mindennek , azota nem tapasztaltam semmit. Elmondta a médiúm hogy olyan dolgokkal amikhez nem értünk ne foglalkozzunk , a mágia veszélyes dolog.
2013. ápr. 3. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:
ha ez nem vmelyik odaát,v rejtély rész akkor nagyon ütős volt!
2013. ápr. 3. 09:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem odaát és nem is rejtély rész volt, személyes tapasztalat megtörtént esemény és szerintem senki nem lett volna a helyemben , egyébként nekem nem ártott , senkinek nem ártott. Nem ért hozzám nem álmodtam rosszat csak éjszaka nem aludtam és egydül féltem mert zaj volt bűz mint egy állatok lakta istálóban és néha a semmitől felfordulás. De már nagyon régen történt már van 6 éve is.
2013. ápr. 3. 11:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom mennyire természetfeletti ez a sztori, de azért leírom.

Kb. 1 éve történt (most vagyunk 17 évesek), haveromhoz átmentem aki a Mátrában lakik. Este elkezdtünk egymásnak ijesztő sztorikat mesélni, arra mentünk, hogy a másik minél jobban féljen. Valamelyikőnk miközben mesélt valami fura pufogó hangot hallottunk kintről. Szülei nem voltak otthon, szóval ők nem lehettek. Olyan negyed óra múlva, valami keserves hangokat hallottunk a pincéből.

Nagyon meg voltunk rémülve, de elhatároztuk, mi ketten vagyunk, van nálunk teniszütő is, nem bánthat semmi!

Elindultuk le a pincébe, a hangok egyre erősödtek. A haverom kicsit ittas állapotban volt és berúgta az ajtót. Ott feküdt valami büdös, szőrös izé a padlón és nyögött.

A haverom apjának egy ismerőse volt, hulla részegen. Mikor olyan állapotba került, hogy rendesen tudjon beszélni kiderült, hogy átjött, hátha van itt is valami jóféle ital, de az ajtó zárva volt és a pinceajtó volt nyitva egyedül, de oda lépcső vezet le, ami szörnyű akadálynak minősült számára, és legurult rajta.

2013. ápr. 3. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!