Írnátok pár kísérteties sztorikat amik veletek történt meg?
Múlt nyáron este 11 felé beszélgettem három barátommal. Csak mi voltunk ott a nyaralónknál. A Balatonnál voltunk, mellettünk egy ritkás kiserdő volt. Az egyik barátom valami szuszogó zajt hallott az erdő felől. Mondtam, ne parázzon már, lehet csak a szél fújt.
15 percig semmi, majd hirtelen valami fujtató, gyorsan közeledő hangot hallottunk. Hátra se néztünk azzal a sebességgel rohantunk be a házba, vagyis a konyhába, amely különálló épületben van. Olyan sokkot kaptunk, hogy ki se mertünk menni jó 30 percig, de az elkövetkező 10 percben még az ablakon se mertünk kinézni... Gyorsan berohantunk a házba, de csak másnap hajnalban nyomott minket el az álom.
Következő nap, az ottani barátainkat felkértük egy kis keresésre. Együtt voltunk 12-en. Gondoltunk bemegyünk a kiserdőbe. Természetesen "fegyverekkel" (kihegyezett botokkal, egy rögtönzött buzogánnyal és késekkel, ja meg egy csúzlival).
Valaki azt kiáltotta, hogy "de k*rva büdös van erre". Nem telt sok időbe, hogy megtaláljuk a szag okát: egy szarvastetemet, aminek a bordája mintha ki lett volna szakítva és a feje is igencsak be volt zúzva (állapította meg egyik barátom, mert nem bírom az ilyen dolgokat, 20 méterről is igencsak borzalmas látvány volt).
Még mindig nem tudjuk mi volt, lehet egy arra tévedt kutyacsoport, de az biztos, hogy azóta nem mentem erdő közelébe.
Egyik éjelen esett az esö, egész éjel zuhogot.
Kimentem pisilni, és zajt hallotam a szobámból valami össze tört és egy furcsa hang ìgy szólt: nem bírlak tovább elviselni!
Még jó hogy pisiltem, mert beszaladt volna :)
Vissza felé indultam, a vázát hallotam szét törni, valaki de inkább valami felemelte és eldobta kb 4-5 métere a másik falnak még a fal is vizes lett.
Ekkor "beszartam" kökeményen, fogtam magam és menekültem az esöbben anyámékhoz, igaz nem laktak mesze, de ugy éreztem valami követ, de lehet csak a félelem és az esö hatására.
Kb 1 hét mulva felszenteltetem a lakást egy papal, addig nem is mentem haza.
Utánna nem volt semmi de 1 hónapig ott aludt tesom.
hajnalban arra keltem h vki néz, mondom álmodom biztos ki sem nyitom a szemem.de folyamatosan éreztem.ekkor többször a nevemet hallottam.kinyitottam a szemem és az ágyam végében egy fekete alakot láttam.
utána napokig felkapcsolt lámpa mellett aludtam.
sokszor volt h felébredtem hajnalban és szuszogást hallottam az ágyam mellől, volt h éreztem vki rám fújja a levegőt.
ezt az érzést amit akkor éreztem nem kívánom senkinek sem.
a legdurvább , a család épp a természetfelettiről beszélgetett, és egy üveg váza széttört, volt aki a kanapéra is felugrott ijedtében.
Hát nem tudom mennyire természetfeletti ez a sztori, de azért leírom.
Kb. 1 éve történt (most vagyunk 17 évesek), haveromhoz átmentem aki a Mátrában lakik. Este elkezdtünk egymásnak ijesztő sztorikat mesélni, arra mentünk, hogy a másik minél jobban féljen. Valamelyikőnk miközben mesélt valami fura pufogó hangot hallottunk kintről. Szülei nem voltak otthon, szóval ők nem lehettek. Olyan negyed óra múlva, valami keserves hangokat hallottunk a pincéből.
Nagyon meg voltunk rémülve, de elhatároztuk, mi ketten vagyunk, van nálunk teniszütő is, nem bánthat semmi!
Elindultuk le a pincébe, a hangok egyre erősödtek. A haverom kicsit ittas állapotban volt és berúgta az ajtót. Ott feküdt valami büdös, szőrös izé a padlón és nyögött.
A haverom apjának egy ismerőse volt, hulla részegen. Mikor olyan állapotba került, hogy rendesen tudjon beszélni kiderült, hogy átjött, hátha van itt is valami jóféle ital, de az ajtó zárva volt és a pinceajtó volt nyitva egyedül, de oda lépcső vezet le, ami szörnyű akadálynak minősült számára, és legurult rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!