Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudom otthon az Aurámat...

Hogyan tudom otthon az Aurámat megtisztítani?

Figyelt kérdés

Nem szándékozok elmenni fizetős és ismeretlen spirituális gyakorlatokra, de tudom hogy nem tiszta az Aurám ezért segítség kellene, hogy hogyan tudnám megtisztítani!

22/F

2013. márc. 28. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Köszi,de maradok a magyarnál,mivel az ajánlásodat semmi praktikával,(szappan víz só)nem tudnám az aurámból kitisztítani.
2013. márc. 30. 21:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! :) Azok hasznosnak bizonyúlnak.
2013. márc. 30. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Tehát az 1.lépés

-Gyújts meg egy fehér gyertyát!

-Tedd a két középső ujjadat a fejed tetejére,majd emeld fel a fejedről úgy hogy a két ujja még egyben maradjon!

-A két összeért ujjadat tedd úgy a láng felé, hogy egy kicsit megmelegedjen!Kellemes elviselhető melegség legyen, és ne égesd az ujjad mert ettől az aurád még piszkosabb lesz!

-A megmelegített ujjaddal, a fejtetőtől a szemedig onnantól a melledig húzz egy képzeletbeli kupolát!

-Most csukd be a szemed miközben ezt csinálod!Képzeld hogy a sárgafoltos piros aurád átvált tiszta fehér színűvé!Ezt a jelenetet többször is jelenítsd meg a becsukott szemed előtt!

-Ezt a folyamatot heti 2-ször csináld meg és ennyi!Elég 2-szer megcsinálnod egy évben,de ha rossz a közérzeted,csináld meg!!!

Sok sikert!!!:)

2013. ápr. 1. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Vizualizálj egy sugárzó fényből álló (csillag)testet magad körül.

Ezt építsd fel!

2013. szept. 20. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!