Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha választhatnál tűzálló vagy...

Ha választhatnál tűzálló vagy vízálló lennél?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 00:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon elvonatkoztatunk az emberi test és annak szükségleteiről, akkor valószinűleg "vízálló".A vízzel gyakrabban érintkezünk. Túlélés szempontjából viszont a "tűzálló" az optimálisabb. Lehet, hogy elmennék tűzálló tűzoltónak:D
2013. márc. 24. 02:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Tűzálló.
2013. márc. 24. 09:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Tűzálló. Félig megfulladni nem lehet, de félig megégni igen.
2013. márc. 24. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:

1.válaszoló:DDDDDDDDDDDD

Még szép,hogy tűzálló,ki a fene akar szétégni,akkor már egy kellemes kis vízbefulladás.

2013. márc. 24. 10:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy a vízbefullaáds nem kellemes. Főleg annál a résznél, amikor már besokkoltál és a vizet nyeled a tüdődbe.
2013. márc. 24. 11:19
 16/19 anonim ***** válasza:

11:19 kor válaszoló mivel egyszer már kimentettek tudom.Azóta sem merek mély vízbe menni úgyhogy arról milyen "kellemes" én többet tudok.

Szóval a véleményem a "kellemes" vízi élményem után is tartom.

2013. márc. 24. 11:36
 17/19 anonim válasza:
:D
2013. márc. 30. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Szóval ezt a kérdést mindenféle racionális megfon tolás nélkül kellene megválaszolni:D.

ez a kérdés 10 éves korig ajánlott, mert bennük nem csalódik a kérdező, és nem kell a szemükre vetni, hogy nem tudnak elvonatkoztatni a valóságtól és bele csöppenni Aliz csodaországába.

mivel egyszerre úgyse tudok tűz-és víz által meghalni, ezért nem választom egyiket se. ha nem halhatok meg a tűztől, meghalhatok a víztől és fordítva is:).

De ha arról van szó olvad a sarki jég, akkor szívesen végignézném, ahogyan emberek ezre rettegve menekülnek és fulladnak meg. Ha meg elérne minket mittudomén hány milliárd év múlva esetlega vörös óriás, ha egyáltalán azzá alakul a Nap, akkor is ugyan ezt tenném:D. aztán persze oxigén hiányában és is elpusztulnék:)

2013. márc. 31. 17:03
 19/19 Hannibal82 válasza:
vízálló csak az akar lenni, aki fél a víztől, víziszonya van, fél a vízben, nem tud úszni, de az nem megy vízközelbe és kész, de tök mindegy, mert ha mégis, a vízben nem kapsz levegőt, szóval a vízállóság önmagában egy baromság. akkor én inkább a jégállóságot helyeztem volna szembe a tűzzel, de mivel szeretem a telet a hóviharokkal meg mindennel együtt, ezért én is a tűz elleni védelemre tenném le a voksomat. :)
2013. ápr. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!