Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan érezhettem tömjén...

Hogyan érezhettem tömjén illatot a lakásomban?

Figyelt kérdés
Ez tegnap történt. Nem volt semmi légfrissítő vagy egyéb illatot képző eszköz a szobában.

2013. márc. 20. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Azt mondják angyaloknak van jó illata. Tömjén, virág, stb jó illata.

Angyal volt nálad!

2013. márc. 20. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Én zöldalmát szoktam, sőt sokszor máshol is. pl séta közben az erdőben. Először azt hittem az öblítő, de annak teljesen más illata van, meg az erdőben már nem igen érezni az izzadt ruhámon. :-D Aztán én is rájöttem, hogy ez mi.

Elsőnek igaza van.

2013. márc. 20. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Marihuána volt az, nem tömjén, nekem úgy tűnik...
2013. márc. 20. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen angyal, vagy tündérek munkássága nyomán szokott jelentkezni.

Én utoljára átható mentolos illatot éreztem meg a környezetemben lévők .. biztos áradt belőlem mert úgy gondolta vmelyik tündér h túl sok embernek van eldugulva az orra, na de komolyra fordítva: ez egy bizonyos gyakorlat után volt. A tömjén nem tudom hogy konkrétan melyik tündérre vonatkozik de Somlósi Lajost ajánlom youtubeon, ő szokott erről beszélni. A tömjén vmelyik főtündér illata

2013. márc. 21. 00:38
 5/5 anonim válasza:
51%
a szomszédod tömjénillatú füstölőt égetett.
2013. márc. 25. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!