Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezotéria hívők. Miért jó...

Ezotéria hívők. Miért jó nektek ez?

Figyelt kérdés

Miért jó bizonyítatlan dolgokban hinni?Miért jó az hogy a logikával,valószínűséggel és tudománnyal ellentétesekben hisztek?Egyszerűen csak arról van szó hogy unalmasak lennének a mindennapok ha nem csempésznétek bele valami misztikumot?Mert én ezt látom.Pusztán saját szájízetek szerint válasszátok meg mi kell mi nem.Az pedig hogy a tudomány mit mond,még csak nem is érdekel titeket.

Például most is olyanokat olvastam hogy :A nagy havazás boszorkányság műve.

Vagy:A Nibiru ilyen meg ilyen élőlényeket hordoz.

Ezek miért jók?Ettől mosolygósabb egy napotok vagy mi?Miért jó olyanokban hiniin amiről semmi biztos nincs,és a legtöbb esetben szinte minden ellene beszél?

Valamint +1 kérdés:Érdekel titeket egyáltalán a valóság vagy csak egy jól hangzó,szép,könnyen felfogható választ akartok?

2013. márc. 16. 00:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A nagy havazás a Harp műve te ló.
2013. márc. 23. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Van,akit valamiben való hit visz előre,fellelkesíti,ezáltal sikere lehet valamiben,pl vonzás-törvénye!Az egy más dolog,hogy nem létezik ez vagy az!Te hiszel valami ilyesmiben?Az idegenekben?
2013. márc. 23. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért csinálják, mert:

1. Unatkoznak - a magánéletükben nem történik soha semmi, ezért kreálnak maguknak valami jobbat.

2. Félnek - félnek a haláltól ezért már életükben be akarják bizonyítani, hogy van folytatása.

3. Szeretnének mások felet állni: én jobban tudom, mint te, több vagyok nálad, te nem tudsz ellene mit tenni, hitetlen vagy (lást egyúttal a vallásokat is)

Külön öröm ezeknek az embereknek, hogy nem lehet egyértelműen bebizonyítani, hogy nem úgy van, ahogy mondják (pl. tegnap láttam egy boszorkányt. Bizonyítsd be, hogy nem így volt, stb.), ezért mindig van hova bújniuk.

Egyébként tényleg elég érdekes, hogy miért ment el mindenkinek az esze, de gondolom túl sok volt a faszbuk, meg a barátok közt.

2013. márc. 24. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!