Igaz az hogyha valakire sokat gondolunk akkor megérzi az illető?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 17:19
11/14 anonim válasza:
Én is tapasztaltam már a telepátiát sokszor.
Egy példa: Csak úgy eszembe jutott valaki,akire nem is gondoltam akkoriban,tehát nem járt rajta az agyam egyáltalán,nem kötöttem egyéb gondolathoz.Előzmények nélkül jutott eszembe az illető.Tíz percre rá csengetett.
Ezt nem a szkeptikusoknak szántam,őket nem lehet meggyőzni,hanem azoknak írtam,akik jártak már hasonlóan.
Ezt a képességet lehet fejleszteni.
12/14 anonim válasza:
11-es, nem gondoltál arra, hogy azért gondoltál rá, mert ő éppen rád gondolt, mielőtt csengetett?
13/14 Tom Benko válasza:
@11: De, meg lehet gyôzni. Bizonyítékokkal. Tessék bizonyítani!
14/14 ShadowBeast válasza:
Nekem is van egy ismerősöm akivel telepatikusan tudtunk komunikálni. Hozzáteszem, facebookon tartjuk a kapcsolatot mert 200km van köztünk. Többször volt rá példa hogy mielött elkeztünk volna beszélni megérzett dolgokat és ő írt rám hogy mi baj, mielött felkerestem volna hogy meséljek neki. Olyan is volt hogy napokig nem beszéltünk, én meg megnyitom a chatat hogy ráírok ebben a pillanatban jött tőle az üzenet. Voltak gondjai a szívével, és volt amikor én is éreztem a szívemen hogy furán dobban és onnan tudtam hogy nála is valami baj van... Volt hogy említettem neki hogy vele álmodtam, erre ő azt válaszolta hogy ezen nem csodálkozik mert egész este rám gondolt. Gyakori dolog volt, hogy valamit teljesen egyszerre írtunk, olyat amiről egyértelmű volt hogy pont ugyanaz járt a fejünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!