Az Odaát (Supernatural) című sorozatnak van valóságalapja?
Nem ezen a hasonlaton kell fennakadni!
Minden ember hisz valamibe. Én például ebbe hiszek.Másvalaki meg Istenbe,hány olyan ember van
aki hisz Istenbe???
Nem hinném hogy az a sok ember látta Istent,mégis hisznek benne.Az egy másik dolog hogy nem biztos
hogy létezik.De ezt senki nem tudja. (megjegyzem hogy személy szerint én nem hiszek benne,de ez az én véleményem és attól még nem biztos hogy igazam van)
A szellemeknél is így van.Az igaz hogy nincs rá bizonyíték.
De az nem jelenti azt feltétlenül hogy nincsenek is.Én hiszek benne tehát az én verzióm szerint léteznek.
És a te verziód szerint meg nincsenek.De nem kell ezt másokra is ráerőltetned!
Az istent (mindegy melyiket) példának felhoznod megint csak gyenge húzás volt. Ugyan annyit ér az istenhit, mint a szellemekbe vetett. De ezt már te is helyesen leírtad, hogy egyikre sincs bizonyíték.
Én olyan dolgokban szoktam hinni, amiket bizonyítottak már, tehát tudhatom, hogy léteznek. Emellett vannak saját elméleteim és szeretem a természetfeletti sok formáját, szeretek foglalkozni vele, de mégse jelentem ki, hogy ez és ez létezik.
Majd ha látok vagy tapasztalatok egy szellemet vagy bármiféle természetfeletti lényt, akkor én is valószínűleg el fogom hinni azontúl. Csak hogy ilyesmi kétlem, hogy bármikor is történne.
Érdekes módon csak azok tapasztalnak ilyesmit, akik vakon hisznek ezekben a dolgokban. Na vajon miért? Mert bemagyaráznak mindent szellemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!