Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez egy jel lenne?

Ez egy jel lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem hiszek az ilyenekben, de ezt meg kell kérdeznem:

Ma éppen az egyetemen voltam és egy fontos megbeszélem volt a konzulensemmel. Megbeszéltük, hogy mi lesz velem az elkövetkező jó pár évben, maradok-e az egyetemen vagy sem. Kicsit tétováztam a döntésen, nem igazán tudtam, hogy mit akarok, hiszen ez egy nagy döntés, de végül igennel feleltem.

Ezután kimentem a folyóra telefonálni, és pár lépés telefonálás közben pontosan szemmagasságban egy szürke cicafigurát találtam. Pontosan olyan mint az otthoni imádott szürke cicusom.

Szerintetek ezzel valaki/valami üzenni akar,hogy jól döntöttem?

2013. febr. 20. 22:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán hiszek az ilyesmiben, de annyira hasonlít és annyira szem előtt volt, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy véletlen-e.
2013. febr. 20. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azt sajnálom, hogy egy ilyen műveltnek tűnő egyetemista, (aki ráadásul nem is hisz az ilyenekben) egyáltalán kiír egy ilyen kérdést.
2013. febr. 20. 23:10
 3/6 Shai-Hulud ***** válasza:
51%
És mondd, babonisztikából fogsz diplomát kapni? :-P
2013. febr. 21. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
A macskád hazavár... :) Érted, akármit jelenthetne, így nincs jelentősége. Ha egy csendes meditációban összeáll a kép, magadra találsz, és kellemes küldetéstudat hatja át életed hátralevő részét, na az jelent már valamit.
2013. febr. 21. 08:24
 5/6 Antimod ***** válasza:
Éppenséggel lehetne jel, de vajon segít ebben a döntésben? A leírtak alapján szerintem jottányit sem.
2013. febr. 21. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó példa a tudatos torzításra (cognitive bias, lehet, hogy magyarul más a hivatalos neve). Azért tűnt neked fontosnak a cicajel, mert pont akkor, pont ott láttad meg. Ha máskor láttad volna valahol a jelet, akkor valószínűleg annyi lett volna a reakciód, hogy "jé, ez pont olyan, mint a cicám", és el is felejtetted volna. Viszont mivel épp egy fontos döntésen voltál túl, nagyobb jelentőséget tulajdonítottál ennek a véletlen dolognak.

Nyilván felfogás és hit kérdése is, én azért magyarázom így, mert alapból nem hiszek az ilyen jelekben, sorsban meg effélékben. Végső soron rajtad múlik, hogy hogy értelmezed.

2013. febr. 21. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!