Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki tapasztalta már?

Valaki tapasztalta már?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 20. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy másik helyen olvastam, hogy angyalok jelenlétére utal pl. megmagyarázhatatlan fény is.

Ilyennel már találkoztam, este, elalvás előtt tök sötétben, ugráló fénypontokat láttam, sötétítő behúzva, és autó csak abban az esetben lehetett volna (aminek persze eleve vízszinte irányban kellett volna és nagyobb terjedelemben haladnia a falon), ha a szomszég éppen állt volna be a bejáróra. De ez éjfél táján nem is igazán jellemző, hallottam is volna, biztosan nem ő volt.

Először azt hittem ,hogy betegsére figyelmeztetett, mert a nagyobb gyermekem akkor lett beteg két napra rá, de a kisebb is beteg volt és mégsem láttam fényt.

Viszont kiderült, hogy kb. akkor fogant a babám, aki most pocakban van :)

2013. febr. 20. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez aranyos. :)

Sok boldogságot a babához! :)

2013. febr. 21. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :)
2013. febr. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!