Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez még változhat, vagy nem?

Ez még változhat, vagy nem?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam jósolt nekem tenyérből és igazat mert olyat mondott amit senkinek nem mondtam és tudta, és azt jósolta,hogy a mostani barátom után még lesz egy és a mostanival sokáig leszek együtt de én nem szeretnék szakítani vele ugye ez a jóslat még változhat? mert azt mondta,hogy a vonalak változnak.
2013. febr. 13. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Változhat ! Jósólj Te magadnak egy szépet és akkor az lesz a befutó. :-)
2013. febr. 13. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd ha nagyobb leszel rájössz, hogy ilyen hogy jóslás nem létezik :) Ha mégsem jössz rá, akkor meg a mostani barátod után már biztos nem lesz más, mert általában kerülik a lökött csajokat.
2013. febr. 13. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A jövő állandóan változik. Csak egy lehetséges változatot tudott elhívni az égi erők segítségével. Ez még nem biztos, hogy be fog következni.
2013. febr. 13. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint még egy ideig nem lesz világvége, vagy túléled! :)
2013. febr. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!