Melyik Az erősebb a vérfarkas vagy A vámpir?
Figyelt kérdés
szerintem a vérfarkas erősebb és félelmetesebb mint a vámpir! :)#vérfarkas #Vs Vámpir
2013. febr. 11. 11:15
13/27 anonim válasza:
Egyszer régebben valamelyik sorozatban is felvetődött ez a kérdés. Ott azt mondták a vérfarkas és a vámpír csatájából a vérfarkas kerülne ki győztesen. Ezt úgy magyarázta a fickó, hogy ha hajnalig harcolnának akkor a vámpír elporladna, a vérfarkas meg szimplán visszaváltozna emberré. :D
14/27 Dalek Traak válasza:
Figyelj kérdező, ha már a nevedbe egyszer ott van a Dalek szó, akkor ne írj olyan baromságokat amivel rontod a valódi dalekok hírnevét. Egyébként is te nem vagy igazi dalek.
15/27 anonim válasza:
Szerintem a vérfarkas erősebb, a vámpírokat viszont mindig okosabbaknak képzeltem el :D, aki meg Van Hellsinget említette annak üzenem, hogy ő a végén meg vérfarkas lett ;)
16/27 anonim válasza:
hollód flash dalek te nem dalek vagy hanem Doctor Who :DDDDD
17/27 A kérdező kommentje:
hollód flash dalek te nem dalek vagy hanem Doctor Who :DDDDD
2013. febr. 12. 09:00
18/27 A kérdező kommentje:
mi folyik itt valaki feltörte a fiókomat?????? mert az előbbit nem én írtam az biztos???
2013. febr. 12. 09:10
19/27 anonim válasza:
Elnézést kérek, valaki feltörte az eredeti fiókomat.
Most már csak innen tudok írni. elismerem, ez egy troll kérdés volt, csak kíváncsi voltam a reakciókra. Elnézést kérek, további jó GyK-zást a kedves válaszolóknak! :)
20/27 anonim válasza:
Így jár az, akinek 1234 a jelszava :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!