Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Életre keltek a. kukorica rudak?

Életre keltek a. kukorica rudak?

Figyelt kérdés

A kukik. Csak nem akartam kiírni így. -_-

Szóval éppen ettem a kukit (azt a zacskós extrudált kukorica rudat) egyébként sima sósat, de ez most lényegtelen... szóval egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy szeretném a számba helyezni az egyiket és elszáll. Nem csak simán kieset, hanem kirepült, úgyx értem a levegőben volt vagy fél percig és körülbelül 15 centis távolságot tett meg. Nekem már ez is fura volt, de mikor oda nyúltam érte, "elugrott", vagyis elpattant... Most meg nem merem megenni...

Valaki tapasztalt már ilyet a kukival?

2013. febr. 9. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ólybá tűnik.
2013. febr. 9. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még a halrudik is.

Szegény homárhalaknak meg kell tanulnia repülni.

2013. febr. 9. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy magától elrepül. Szerinted miért szivar alakú sok azonosítatlan repülő tárgy amit észlelnek?
2013. febr. 9. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jelentsd az MORKSZ-nél, azaz Magyar Országos Repülő Kukik Szövetségénél.
2013. febr. 9. 17:52
 5/7 Vadkan01 ***** válasza:
Nem vagy elég erőszakos a kajával az a baj.
2013. febr. 9. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Valami baj van nálad a gravitációval. Javíttasd meg mielőtt még a bútorok is repkedni kezdenek!
2013. febr. 9. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Day, May Day!

Amikor kinyílt a hangár ajtaja, s végre felszállhattunk volna, egy hatalmas földlakó kapott felénk, s a szájába akarta tuszkolni az űrbuszunkat. Azonnali mentést kérünk, mert a kitérő manőverek rengeteg energiát felemésztenek!

May Day, May Day!

2013. febr. 9. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!