Mi lehetett ez? Talán az egyik elhunyt hozzátartozó?
Tegnap ünnepeltem a 26. születésnapomat.Minden lefeküdt 10 körül aludni.(senki nem ivott semmit)Fél 11 kor arra keltem hogy a lakásba nagyon hangosan szólt a Happy Hirthday zenéje a konyában..először azt hittem álmodok, majd újra elkezdett szólni, de olyan hangos volt hogy a mélyen alvó hugom felkelt, és kiment a konyhába, és csak puffanást hallottam és abbamaradt a zene.
Reggel kérdeztem hogy mi volt az, és azt mondta hogy a matávos telefon világított és az zenélt és amikor megemelte a kagylót, abbahagyta.Csak nézett reggel mindenki egymásra érthetetlenül.
Reggel direkt csörgettük a matávos telefont, és normálisan csengett.Számomra ez nagyon durva.
Talán valamelyik elhunyt rokonom lehetett?
Mert mással én nem tudom ezt magyarázni.
Meghalt apukám apja 3 éve, és nemrég volt apukám névnapja, és éjszaka megint fél 11 körül arra keltünk hogy riaszt apukám kocsija.Senki nem nyúlt hozzá...mire kiindult abbamaradt.Utána visszafeküdt, újra elkezdett riasztani.Majd megint abba maradt , ez vagy 4x volt.Semmi probléma nem volt előtte a riasztóval, és azóta sem csinálta többé, és baja sem volt, mert másnap megnézte, teljesen rendben volt a kocsi.
Létezne hogy akkor ezt az apukája csinálta volna?És nekem tegnap pedig vagy ő, vagy nagymamám?
Tapasztalt más is ilyet?Csak normális válaszokat várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!