Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a hajó vajon hová tűnhetett?

Ez a hajó vajon hová tűnhetett?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag kicsi,jól behatárolható területen kellett eltűnnie,vadiúj 10000tonnás óceánjáró volt,a számítások szerint teljesen stabil.Szonárral évekig kutatták a tengerfeneket abban a körzetben,ahol eltűnt,és annak ellenére,hogy az összes ismert roncsot megtalálták,ennek a roncsai sehol sincsenek.

[link]

2013. febr. 6. 22:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Durbanban páran kiszálltak,másnap tűnt el a hajó.
2013. febr. 7. 03:01
 12/17 anonim ***** válasza:

1909... 104 éve.

Azon csodálkoznék ha nem süllyedt volna el egy nagy viharban, pláne hogy ha ma modern luxus hajók csak úgy elsüllyednek egy part menti sziklában Olaszországnál, akkor szerintem abban az időben bármi megeshetett.

Ha valóban érdekes rejtélyes dolgot keresel, ezt olvasd el:

[link]

2013. febr. 7. 03:07
 13/17 A kérdező kommentje:
A leveleket is a szállóban írta,amiben feleségének beszámolt rémálmairól,mielőtt még eltűnt volna a hajó.
2013. febr. 7. 03:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez az egy hajó az, ami elsüllyedt, de nem találták meg...
2013. febr. 7. 06:42
 15/17 anonim ***** válasza:
És talán nem csak ott kellett volna keresni, ahol eltűnt...
2013. febr. 7. 06:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Elolvastad a wiki-s oldalon a paranormális teórián kívül a többit is? Valószínűleg felborult a hajó, ezért nem találtak semmi úszó "törmeléket". Aztán szépen lesüllyedt, egészen az óceán aljára - szonárral az eltűnése után több mint 50 évvel kezdték keresni ha jól olvastam - 50 év alatt történhet ez-az.

És mit jelent a teljesen stabil? A legtöbb óceánjáró üresen vagy kis terhelésnél iszonyat instabil - ha elolvasod a beszámolókat, akkor ez a hajó is ilyen volt többek véleménye szerint.

2013. febr. 7. 09:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy mindig van valami kifogásod. Aztán az, hogy az összes többi, ott elsüllyedt hajó ronfcsát megtalálták... Simán lehet, hogy közéjük kerültek annak a hajónak a roncsai is
2013. júl. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!