Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem emlékszem rá?...

Miért nem emlékszem rá? Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés

egyszer mikor nálam voltak hétvégére a barátnőim este én elég hamar elaludtam,az egyik barátnőm pedig még számítógépezett és nem a legújabb gép ezért nem elég ha csak simán kikapcsolom,mert akkor újraindul,és én még előbb mondtam hogy nem kell kikapcsolnia. reggel mikor felébredtünk ki volt kapcsolva és megkérdeztem hogy hogy tudta kikapcsolni,erre ő hülyén rám nézett és mondta h felébresztett engem és én kapcsoltam ki meg még lementem vele wc-re is mert sötétbe félt a lépcsőn.

És most néhány napja is történt ilyen hogy beszéltem anyával és én egyáltalán nem emlékeztem rá, de itt is az volt hogy úgy ébresztett fel,mert előtte már aludtam

Miért nem emlékszem rá? pedig akikkel ez volt azoknak nem tűnt fel semmi mert teljesen úgy viselkedek mintha ébren lennék.

2013. jan. 30. 14:35
 1/4 Tom Benko ***** válasza:
Hihi, az agy érdekes dolgokat produkál néha. Az automatikus, rögződött dolgokat például úgy is megcsinálja, hogy nem tudatosulnak.
2013. jan. 30. 14:41
 2/4 anonim válasza:

Most megnyugodtam hogy nem csak velem vannak ilyenek! :D

Nekem volt olyan hogy levettem a pizsamafelsőmet és összehajottam, reggel pedig értetlenül ültem az ágyban pizsa felső nélkül :D Meg volt olyan is hogy felkapcsoltam a lámpámat, kimentem a wc-re, beszélgettem a tesómmal és semmire sem emlékszem :D

2013. jan. 30. 14:51
 3/4 Szőkevagyok,nemhülye válasza:
Normális dolog, nem kell tőle félni. Környezetemben is van olyan ember, aki nem emlékszik.
2013. jan. 30. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
most egy kicsit megnyugodtam,bár elég idegesítő hogy másnap engem néznek hülyének :D :D
2013. jan. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!