Ősi idegenek témakör. Miért csak feltételezés, miért nincs elfogadva és kutatva ez a terület?
Figyelt kérdés
Holott teljesen nyilvánvaló, hogy mind a sumér, mind az egiptomi és az ószövetségi írások egy magasan fejlett technikai civilizációról számolnak be? Olyan, mintha lenne egy elefánt a nappaliban, amiről mindenki tudja hogy ott van, de úgy tesznek mintha nem vennék észre.2013. jan. 27. 21:04
11/15 anonim válasza:
Van pár kutatós, aki foglalkozik, ezzel a dologgal. De természetesen a "modern tudomány"-nak nevezett akármi teljeséggel lenézi, elutasítja őket, meg stb..
Majd, ha ottjhon leszek megnézem hogy ki írta azt a bizonyos könyvet..van még ezen felül kettő könyv, ami ezzel foglalkozik, majd azokat is megkeresem, mert nagyon érdekes tényeket tárnak fel.
Az utolsó kommentelő voltam.
12/15 anonim válasza:
Na hazaértem.:) Leírom mind a 3 könyv szerzőjét és címét, remélem tudok segíteni ezzel a téméval kapcsolatban.
Első: Nemere István Mi történt a fáraók előtt
Második: Bolykai Tamás Őstörténetünk titkai
Harmadik: Lukács László Nibiru a halálbolygó.
:)
13/15 A kérdező kommentje:
ezeket nem ismertem, koszi szepen!
2013. jan. 29. 22:55
14/15 anonim válasza:
Nincs mit.:) Majd ha találok még valami könyvet erről, akkor írok itt PM-et.:D
15/15 A kérdező kommentje:
Ok! Köszi!
2013. jan. 30. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!