5 hónaposan már láthat a baba mást is rajtam kívűl, hiába vagyunk ketten a szobában?
Kisfiam már egész pici korában elkezdett furán viselkedni, volt a szobában egy bizonyos pont, ahova ha nézett, elkezdett sírni, ekkor kb 1,5 hónapos volt. aztán, ahogy egyre jobban látott, egyre többször nézett mellénk és nem a szemünkbe. gyakran csinálja már kb 3 hónapos kora óta, hogy elkezd csak úgy nevetni, követ a szemével valamit, amit én nem látok.
olyan is volt, hogy nagyon nézett valamit, követte, majd mikor valószínű közel ment hozzá az a valami, megijedt és torka szakadtából üvöltött.
mostanában pedig 5 hónapos kora óta (most 7) sokszor van, hogy úgy néz rám, mintha nem is én lennék, vagy mellém néz, és társalog, röhögcsél. olyan is van, hogy mintha egy felnőtt emberrel beszélnék, olyan a tekintete. sokan mondják is, hogy olyan furcsa, hogy ennyi idősen olyan értelmes feje van, el sem hiszik, hogy csecsemő.
olykor meg van, hogy nem tudom lenyugtatni és mintha valaki segítene.
olyan emberek válaszára nem vagyok kíváncsi, akik hülyeségnek tartják és lehurrognak!
köszönöm!
ha ez esetleg nekem szól, nem pontozom le a "nem hiszek a szellemekben" hozzászólásokat, mint már írtam, nem biztos, csak egy kérdést tettem fel.
azok érdemelnek lepontozást, akik beszólnak
Szia!
NEkem is néztek a lányaim valamit babakorukban, főleg a nagyobb, fél órákat elvolt vele, hogy nézte a plafont (amin max. a stabilan lelógó lámpa árnyéka volt), és kacarászott, gagyogott. A kisebben később vettem észre, ő már mondott szavakat, amikor pl. anyáméknál is a lámpa fölé nézett soxor a plafonon, meg itthon, amikor pelenkázom őt, szokta mondani, hogy mese van ott fönt, próbáltam kérdezni, hogy mire érti, de nem derült ki, nem tudja elmagyarázni.
Viszont a nagyobb mostanában sír éjaszaka, és nem tudja megmondani, hogy miért, de nem rosszat álmodik. A kisebb pedig már mondogatta, hogy néni-néni, karácsonykor meg éjjel azt mondta, hogy "szép" van a hátam mögött a szobában, ami aztán"ott elbújt" az ágy végében, és fordította is a fejét. én persze nem láttam semmit, mindezt éjszaka...
A kicsi 2 éves, és néha mesél olyan dolgokat, amiket a mesékben lát, de akkor elé mondja, hogy anya, képzeld el, és közben végig rám néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!