The viper kérdése:
Most Miért van az hogy akárhányszor rá nézek az órára majdnem mindig 12:12,11:11,21:21,10:10 stb. az idő?
Figyelt kérdés
van ennek jelentése? vagy valami mondani valója ?2013. jan. 3. 22:42
1/6 anonim válasza:
Ez semmiség! Ne is törődj vele! Az én órámmal az szokott lenni, hogy teljesen összezavar. Mert vagy a pontos időt mutatja, vagy nem. És most soha nem tudom, éppen melyiket. Már kerestem rajta valami rejtett kapcsolót. Lehet el kellene vinnem Anorexiás Veronkához, hogy vegye le róla a rontást.
2/6 anonim válasza:
Semmi jelentosege, ez csupan a veletlen muve. Nyugi:)
3/6 zsákos dömötör válasza:
Többször nézel te az órára, csak egy 13:43 nem annyira "különleges", hogy megragadjon az emlékezetedben. :)
4/6 anonim válasza:
En ugy tudom az orangyalod jelenlétet jelenti :)
5/6 anonim válasza:
Mért? A youtuben néztem egy videót, mondta: "Most 3:48 van, várok 50ig". Ránéztem az órára. 3:48. Úgy megijedtem, 3 percig csak csodálkoztam.
6/6 anonim válasza:
Jezusom, semmit sem jelent, plane nem az orangyalod jelenletet!
Egyszeruen annyi az ido, amikor ranezel az orara. Egy ido utan mar ontudatlanul is pont akkor nezel az orara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!