Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most Miért van az hogy akárhán...

The viper kérdése:

Most Miért van az hogy akárhányszor rá nézek az órára majdnem mindig 12:12,11:11,21:21,10:10 stb. az idő?

Figyelt kérdés
van ennek jelentése? vagy valami mondani valója ?
2013. jan. 3. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Ez semmiség! Ne is törődj vele! Az én órámmal az szokott lenni, hogy teljesen összezavar. Mert vagy a pontos időt mutatja, vagy nem. És most soha nem tudom, éppen melyiket. Már kerestem rajta valami rejtett kapcsolót. Lehet el kellene vinnem Anorexiás Veronkához, hogy vegye le róla a rontást.
2013. jan. 3. 22:51
 2/6 anonim válasza:
Semmi jelentosege, ez csupan a veletlen muve. Nyugi:)
2013. jan. 3. 23:11
 3/6 zsákos dömötör válasza:
Többször nézel te az órára, csak egy 13:43 nem annyira "különleges", hogy megragadjon az emlékezetedben. :)
2013. jan. 3. 23:57
 4/6 anonim válasza:
En ugy tudom az orangyalod jelenlétet jelenti :)
2013. jan. 4. 04:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Mért? A youtuben néztem egy videót, mondta: "Most 3:48 van, várok 50ig". Ránéztem az órára. 3:48. Úgy megijedtem, 3 percig csak csodálkoztam.
2013. jan. 4. 06:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Jezusom, semmit sem jelent, plane nem az orangyalod jelenletet!

Egyszeruen annyi az ido, amikor ranezel az orara. Egy ido utan mar ontudatlanul is pont akkor nezel az orara...

2013. jan. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!