Meditáláskor forróságot, bizsergést éreztem, mit jelent?
Figyelt kérdés
Leginkább a kézfejemben, tenyeremben, térdemtől lefele éreztem a legjobban, kicsit az arcomon is. Olyan érzés volt hanyatt feküdni, egyenesen, ellazulva, meditációs zenére, gyertya mellett, egy idő után, mintha pillangók repkedtek volna a gyomromban. A tenyeremben éreztem a saját pulzusomat, és a végén mert olyan érzés volt a testemnek, hogy nem bírtam tovább meditálni. Nem rossz értelemben volt ez az érzés, csak ahhoz tudom hasonlítani, hogy mikor pl. orálisan kényeztetnek, és nem bírod már annyira jó,és fura érzés, mint ha felakarnál robbanni és inkább álljunk le egy percre,mert nem bírja a tested. 20 /L2012. dec. 27. 20:55
1/3 anonim válasza:
Sejtem mire gondolsz. Nekem ilyen akkor volt többször, mikor a WILD tudatos álom technikához lazítottam, elképzeltem dolgokat, hogy az álomba csússzak. Egy idő után előjött ez az érzés, ami teljesen orgazmus szerű volt :D Nagyon jó, csak megzavart ez a jó érzés és nem sikerült a WILD :(
2/3 anonim válasza:
Ez jó.
Nem baj ha nem bírod tovább.
Legközelebb majd tovább bírod.
3/3 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Én körülbelül december óta foglalkozok meditációval a 7 fő chakra pont segítségével. Érdemes a chakra pontokat magadnak tölteni. Jó, ezt most hülyén fogalmazatam mert a pontoknak van egy saját töltődésük, de igen tudod tudatosan tölteni is. az adott pontra ahova koncentrálsz vagyis nekem úgy volt, hogy melegséget éreztem és előfordult hogy orgazmus szerű érzésem is volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!