1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon várom. (mármint még egy ilyet)
4/10 anonim válasza:
2014.12.21; 2021.12.21.; 2040; 2060.. én eddig ezeket hallottam :D
5/10 x) válasza:
Már most megjósolom nektek: 2013.03.03.
Miután 21-én a reptoid flotta csúnya vereséget szenvedett, most a Neptunuszon tárgyalnak és bosszút forralnak ellenünk és a segítségünkre siető lumbulábi és loú flotta ellen. A következő támadás időpontja lesz március 3. De azért ez nem egy csupa negatív nap lesz, ekkor lesz 1 éve hogy 404 bevonult a detoxba és felhagyott a tudatmódosító szerek használatával.
7/10 anonim válasza:
Csináljunk egy naptárat ami 3075-ig tart, ássuk el, és a sírból röhögjünk az ezer évvel későbbi emberiség értelmi legalján! :)
8/10 BlackSword válasza:
9/10 anonim válasza:
Majd amikor találnak valami ószuahéli mondát meg egy félkész ókori kongói naptárat, és a kettőt sikerül valami seggagyúnak összekombinálni.
10/10 anonim válasza:
Huuh én már olvastam itt azték naptárról is:D 2030-as évekre mondták... Legalább előre tudom,h aznap is lesz min röhögnöm, ha lesz még GYK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!