Mikortól nyugodhatnak meg azok az emberek akik félnek a világvégétől?
Figyelt kérdés
Időben gondolom, pl.: mai napon 21-én 13:00-kor már feltudnak lélegezni, hogy mégsem következett be az apokalipszis?2012. dec. 21. 09:26
1/8 anonim válasza:
Igen. Még kb. 2 óra 40 percet lehet félni, utána meg lehet nyugodni. Szóval 13:00-kor már határozottan fellélegezhet mindenki.
2/8 A kérdező kommentje:
bár lehet lesznek egyes emberek akik azt fogják hinni, lehet késik a világvége!
2012. dec. 21. 09:30
3/8 anonim válasza:
Holnap reggeltől..:D Az már nem 21.. :)
4/8 anonim válasza:
Nem kell mindennek hinni amit mondanak mar ma eleve megnyugodhatsz nem jonnek az ufok a nap is felkelt ... olvastam egy nagyon jo cikket anno kar ,hogy mar nem tudom hol de az volt a lenyege mielott barmilyen baromsagot elhinnel azelott kezd el tanulni a vilagegyetem mukodeset a bolygokat es a fizikat es akkor mikor valaki akkora orbitalis baromsagot ir,hogy mar faj akkor csak nevetsz egy jot rajta... Az ilyen emberek felelmet akarnak kelteni es rohognek a markukba ,hogy a sok hulye beveszi de az ilyeneknek azt kivanom ,h nekik tenyleg jojjon el a 3 napos sotetseg vagy az ufok lol asszem tobbet nem szorakoznanak:) Szoval nyugodj.
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy a maják elírták a naptárjukat véletlenül, és nem 2012.12.21. dátumot akartak írni, hanem 2021.12.12. esetleg 2021.12.21. vagy 2112.12.21., de még az sem kizárt hogy 2012.21.21.-re esik majd a világvége úgyhogy még van miért izgulni:)
6/8 anonim válasza:
A világvége érdeklődés hiányában elmarad! Kérem, kaccsojja' ki!
7/8 anonim válasza:
22.-e délig még lehet izgulni mert az időeltolódás miatt mikor nálunk már 22 dél lesz máshol még 21 este;)
8/8 anonim válasza:
A hülyék soha nem nyugszanak meg, szorgalmasak :)
Jöhet a következő elmélet, 1 perccel a mostani világvége után már lehet is izgulni a legközelebbin. Aztán egyszer csak szerencséjük lesz és beletrafálnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!