Történt már valami? Komolyan kérdezem.
Figyelt kérdés
Történt-e már bármi? Hol a legnagyobb a pánik? Miket tudtok? Nem akarok lemaradni semmiről. :D2012. dec. 21. 01:25
1/14 anonim válasza:
Itt semmi.:/
De a kérdésemnél igen:D
2/14 anonim válasza:
Nekem elkezdett állandóan fagyni a netem, hát ennyi történt. Alig tudtam 3-4 kategóriába átnavigálni, mert fél óra volt, mire "kifagyott".
4/14 anonim válasza:
Igen. Az igazi vilagvege tegnap volt amikor Fluor Tomirol keszult filmet bemutattak a mozikba...
5/14 anonim válasza:
Hát nálunk történt!!!!
A Polgár Jenő a polgári hivatalba nem osztotta ki a segélyt, és ezmiatt nagy felháborodás lett kiváltva, melynek okozója a Jenői polgári hivatal!!!
Hagyjatok már a picsóba!
8/14 anonim válasza:
Fluor Tomi? Film? ...bár világvége lett volna...
9/14 anonim válasza:
A reptoidok és a krixkraxok elraboltál Fluort és SP, és megbecstelenítették őket! Csak idő kérdése, mikor kerül ránk sor!
Itt a vég, megjött az inváziós csillagflotta! :$
10/14 anonim válasza:
Bebasztam a nagylábujjam az ágyba. A pánikon már túl vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!