Most akkor lesz világvég vagy nem? Ja és találtak egy BIZONYÍTÉKOT (link)!
bazzeg, azt hittem, hogy már minden idióta kinőtt ebből a sok w-ből. Nincs a klaviatúrádon sima v? Annyira idegesítő. Ja, és amúgy drága kérdező: miért kellett ezt szar számot? Én hülye még rá is mentem, hátha hallok valami hülyeséget, erre ez a lotyó dalolászik a csodaszép hangján... Ki ez a Panna bazzeg? KI EZ?!
Ja, amúgy igen, ezt a jelenséget éjszakának hívják. Világvége bazzeg, behalok.
Jól tudják széditeni az embereket, poénokat gyártani, az egyik honlap irta, hogy az atv. 12 után 11 perccel meg fogja szakitani az adást, mert fontos mondanivalója van a világvégével kapcsolatban.:):)
Igen volt egy reklám, de semmi más, ezt a huzást, pedig nem bulvárlap volt.
EZt te most komolyan gondoltad?? Mert akkor gratulálok, és kezdhetnéd újraértelmezni az életedet.
Amúgy ez egy PARÓDIA , a világvége meg csak egy nagy kereskedelmi fogás.
ÉS BEMÁSOLNÁM a youtube videó leírását is:
A Maya jóslatok szerint 2012 december 21-én itt van a világ vége, ennek apropóján született Méry Péter szerzeménye a „Világvég"!
A Határtalan Dal Turné 14 éves felfedezettjének, Böczkös Pannának ez az első videoklipje.
kérdező
mikor szöktél meg a zárt osztályról?:))))
mert 5hós kis cicámnak több esze van,mint neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!