Van itt valaki aki hisz benne hogy holnap mind meghalunk?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 20:45
11/26 anonim válasza:
Csakis!
[link] Én már ötödjére élem ezt át, és eddig egyik sem volt olyan vészes! :D
12/26 anonim válasza:
Nem tökmindegy?? 10 milliárd embert amúgy sem lehetne megmenteni...
14/26 anonim válasza:
Remélem, végre történne valami és nem unatkoznék...
15/26 anonim válasza:
Hát én még nem akarok megdögleni,amikor még előttem áll az élet!!!És én még szeretnék megöregedni is,és szeretnék még felnevelni 2 gyereket!!
23/N
16/26 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom az az igazi világvége, ha semmi nem történik is döcög tovább a világ ahogy eddig is, undorítóan, igazságtalanul, egyenlőtlenül, megszórva neolibsi mantrával meg a szokásos gyűlölködésekkel az agyatlan pártkatonák között. + haldokló európa, sok cigó, harács politikusok, "ha nem fizetsz meghalsz" mentalitás az egészségügyben és a többi és a többi...
17/26 anonim válasza:
Baromság az egész xD Valakik nagyon unatkozhattak, mikor kitalálták ezt.
18/26 anonim válasza:
Szerintem igenis sok ember hisz benne! Nezd meg az utobbi nehany nap szaz-valahany kerdeset. :D
19/26 anonim válasza:
A Távol-Keleten már holnap van. És még élnek.
20/26 anonim válasza:
Én a szilvesztert várom,hogy végre tüzijátékot lőhessek fel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!