Na igy világvége elött 1 nappal nem féltek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 19:34
21/29 anonim válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy este 10-kor kezdődik. :D
22/29 A kérdező kommentje:
Holnap este 10 kor?
2012. dec. 20. 20:53
23/29 anonim válasza:
En megvarom ezt a vilagveget, aztan megyek alszok vegre egy jot :)
24/29 A kérdező kommentje:
:D:D én nem akarom aludni
2012. dec. 20. 20:59
25/29 anonim válasza:
Éjflkot jönnek az ufók és mindenkit beszíppantanak egy hatalmas tölcsérben fel a világ űrben.:D
Amúgy jön a világ vége de nem olyan formáben ahogy sokan elképzelik,állítólag egy tudat módosulás lesz az emberekben és az emberek az anyagi világtól jobban elfognak rugaszkodni és a harmóniára fognak törekedni.Állítólag...de ez egy hosszú folyamat lesz a holnapi naptól számolva..az emberek egyre tudatosabbak lesznek..
26/29 Napkiraly válasza:
Kedves Mindenki! A világvége technikai okokból elmarad. Természetesen akinek érvényes jegye van, az a jegyirodáinkban visszaválthatja azt, vagy a gyakorikérdések ezotéria rovatában értesülhet a következő időpontról.
27/29 anonim válasza:
szép is lenne, ha lenne világvége holnap. már megvettem a 2013as naptáramat. :)
nem lesz semmi, már túléltünk pár világvégét, az is ugyanígy fel volt fújva, de látjátok még mindig jönnek az okos kérdések a holnapi nappal kapcsolatban :)
28/29 A kérdező kommentje:
Ausztráliában már reggel 8 óra van és még mindig élnek az emberek
2012. dec. 20. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!