Hogy kapcsolták össze a kínaiak a 21-ei 3 napos sötétséget a kommunisták bukásával?
Néhány kínai háromnapos sötétségről és a kínai kommunisták bukásáról beszélnek, így "érthető", hogy a hatóságok - nem csak a rémhírterjesztés miatt - gyorsan elkapják őket.
Már több tucat embert vettek őrizetbe a hatóságok Kínába, mivel azt hydették, hogy 21-én eljön a világvége - adta hírül kínai nyelvű oldalán a Hszinhua hírügynökség. A világvégejóslatok Kínában is hetek óta terjednek az interneten,
a legnépszerűbb Sina mikroblogon például már több mint 10 millió ezzel kapcsolatos bejegyzés született. Ezekben a maja próféciákra hivatkozva az a mendemonda köszön vissza, amely szerint december 21-én eljön a világvége.
A rendőrségi kampány keretében az ország különböző pontjain eddig már 52 főt vettek őrizetbe. Több tucatnyian közülük a Mindenható Isten nevet viselő, magát kereszténynek valló csoport tagjai, akik azt terjesztik, hogy december 21-én háromnapos sötétség borul a világra. A csoport egyébként a Kínai Kommunista Párt, vagyis a "nagy vörös sárkány" hatalmának megtörésére is felszólít, és azt hirdeti, hogy új korszak jön el, amelyben Jézus helyett egy nő lesz a megváltó. Az őrizetbe vettek többsége középkorú nő, ők tíz nap fogdára számíthatnak.
"A világvégéről szóló híresztelések megzavarják a társadalmi rendet, és kiváló alkalmat adnak arra, hogy egyesek pénzt csaljanak ki az emberekből" - idézi a Hszinhua a csungkingi rendőrség állásfoglalását.
Istenem, mi a fenéért kell itt híreket megosztani, egyszerűen NEM HISZEM EL.
Ez borzasztó, de komolyan, egyszerűen képtelenség, nem tudom felfogni, hogy miért kellett neked regisztrálnod MEGINT.
Komolyan be kéne vezetni egy internetkártyát, amivel az ilyeneket be lehet mérni és elvinni egy nekik megfelelő intézetbe.
Egyébként nyilván úgy kapcsolták össze, hogy k_rva szar nekik a kommunizmusban és nem akarnak kommunizmust.
Egyébként hol van szó a hírben bármiféle 3 napos sötétségről?
Te nem megérteni akarod a világot hanem rávenni hogy egyet értsen veled. Segítek: nem fog sikerülni. Ez meg még mindig a gyakori kérdések és nem a hülye kérdések.
Amúgy ha a paranormal.hu cikkeit akarnám olvasgatni akkor nem gondolod hogy megtenném a közreműködésed nélkül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!