Na, megvan a világvége hisztéria első negatív következménye. Mire jó ez, emberek?!
Most mondták a hiradóban, hogy az iskolai mészárlás elkövetőjénél ez a világvége mizéria is szerepet játszott.
Ettől tartottam, hogy addig világvégézik asok bolond, amíg valami elmebeteg bekattan és minden-mindegy alapon valami hasonló baromságot csinál.
Ide vezethet a mérhetetlen emberi ostobaság.De mégis, mi a frászra jó ez az egész? 99,9% hogy semmi különös nem fog történni, akkor meg mi a frásznak parázni és marhaságokat beszélni meg csinálni? Bele kellene gondolni, hogy míg egyeseknek ez csak egy beszédtéma, addig sajnos vannak gyengébb értelmi képességűek, akik komolyabban veszik, mint kellene.Ha meg mégis lesz világvége, az ellen úgysincs mit tenni, egyszer meg kell halni valamiben, de addig meg kéne próbálni értelmes emberként élni, nem?
"Fogadjunk hogy lesz...."
OK, adok 100000 Forintot hogy elszórakozd a világvégéig, ötvenes kamatra, egy hét múlva kérem vissza...
aki azt írta,h fogsdjunk h lesz,az ELMEBAJOS!
amúgy mikorhallottam,h egy barom mészárolt,éreztem,h köze lehet dec.21.-hez
ilyenkor elgondolkozik a média,a filmes szakma jópár szívtelen képviselője???vagy az ezos barmok????
ártatlan kicsi gyerekek haláláért ők is felelősek!!!
SEMMI se lesz
dec 24.szenteste:)várom:)
Hát én is "ezos barom" vagyok, de a világvégében nem hiszek.
Mellesleg ezos barom létemre a Bibliát jól ismerő hívő is vagyok(igen, ejnye bejnye...)de mentségemre szóljon, hogy különösebben ártalmas és parasztvakító hókuszpókuszokkal nem foglalkozom.Kíváncsian olvasok megmagyarázhatatlan jelenségekről, pszichológiai szempontból vizsgálom néha az álmokat, érdekesnek találom a radiesztéziát is, de fényjárókon, ezotévén meg hasonló badarságokon nagyon kiakadok!Szóval, a Bibliában is meg van írva, hogy "Azt a napot senki sem tudhatja előre" és nagyon úgy néz ki, ez így is van.Hiszen 2000-ben is sokan meg voltak győződve hogy eljön a vég, aztán nem lett semmi sem, gondolom, volt más világvége időpont is, de eddig érdekes módon túléltük mindegyiket.
kérdező
én is a bibliára alapozok...csak az ÚR tudja,h mikor lesz...
ezos barmon a nullsíkos,fotonöves,stb terjesztőit értem
Mennyi ostoba egy helyen...
"fogadjunk hogy lesz" kijelentésen azt értettem hogy fogadjunk hogy lesz ez után kitalálva egy újabb világvége...
19-es
így már oké
és van időpont:)))2029,azt hiszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!