Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Na, megvan a világvége hisztér...

Na, megvan a világvége hisztéria első negatív következménye. Mire jó ez, emberek?!

Figyelt kérdés

Most mondták a hiradóban, hogy az iskolai mészárlás elkövetőjénél ez a világvége mizéria is szerepet játszott.

Ettől tartottam, hogy addig világvégézik asok bolond, amíg valami elmebeteg bekattan és minden-mindegy alapon valami hasonló baromságot csinál.

Ide vezethet a mérhetetlen emberi ostobaság.De mégis, mi a frászra jó ez az egész? 99,9% hogy semmi különös nem fog történni, akkor meg mi a frásznak parázni és marhaságokat beszélni meg csinálni? Bele kellene gondolni, hogy míg egyeseknek ez csak egy beszédtéma, addig sajnos vannak gyengébb értelmi képességűek, akik komolyabban veszik, mint kellene.Ha meg mégis lesz világvége, az ellen úgysincs mit tenni, egyszer meg kell halni valamiben, de addig meg kéne próbálni értelmes emberként élni, nem?

2012. dec. 17. 19:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát igen itt gyakorin már sikerült felvilágosítanunk (vagy elüldöznünk az oldalról) azokat akik hittek benne. Egyébként örülhetünk, hogy az egész világon egy embernek jutott eszébe lemészárolni közel 30 embert a világvége miatt. Ez egy igen jó arány a föld népességéhez képest.
2012. dec. 17. 20:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos voltam benne, hogy lesz hatása mármint ennek az egész felhajtásnak...volt anno egy híres rádiójáték, amit a Világok harca című novella ihletett, és rendkívül sok öngyilkosság lett a következménye...Ez volt abban a korban, amikor még csak szinte a rádió volt az egyetlen médium...asszem 30 as 40 es évek... Akkoriban bár nagy hisztéria volt a marslakók létezésének lehetséges mivolta(Mars csatornák... valamint sci fi novellák), mégis nagyon szűk réteg hitt ezekben....képzelhetjük, hogy manapság, amikor ezer féle beszámoló, kontakt stb. teória kering mindenféléről milyen hatást válthat ki egyes szorongó elméjű emberben.
2012. dec. 17. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Pénteken céges buli, annyi baj lehet. hogy nem fogok tudni felállni az elfogyasztott alkohol mennyiségétől :D
2012. dec. 17. 22:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Fogadjunk hogy lesz...."

OK, adok 100000 Forintot hogy elszórakozd a világvégéig, ötvenes kamatra, egy hét múlva kérem vissza...

2012. dec. 18. 00:47
 15/21 anonim válasza:
Elmondom mi lesz 21. én! A mi földünktől távol a világűrben egy Bolygó nekimegy egy másiknak és szernitem még a világ legjobb távcsövei sem fogják látni. Egyébként, lefekszünk aludni 20.-a este, de nagy a szél (a szobámban) nem bírok tőle aludni. Ja már értem! A légkondi. Azután fölébredek 21.-e reggel és élek tovább. :D
2012. dec. 18. 07:41
 16/21 anonim ***** válasza:

aki azt írta,h fogsdjunk h lesz,az ELMEBAJOS!

amúgy mikorhallottam,h egy barom mészárolt,éreztem,h köze lehet dec.21.-hez

ilyenkor elgondolkozik a média,a filmes szakma jópár szívtelen képviselője???vagy az ezos barmok????

ártatlan kicsi gyerekek haláláért ők is felelősek!!!

SEMMI se lesz

dec 24.szenteste:)várom:)

2012. dec. 18. 11:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Hát én is "ezos barom" vagyok, de a világvégében nem hiszek.

Mellesleg ezos barom létemre a Bibliát jól ismerő hívő is vagyok(igen, ejnye bejnye...)de mentségemre szóljon, hogy különösebben ártalmas és parasztvakító hókuszpókuszokkal nem foglalkozom.Kíváncsian olvasok megmagyarázhatatlan jelenségekről, pszichológiai szempontból vizsgálom néha az álmokat, érdekesnek találom a radiesztéziát is, de fényjárókon, ezotévén meg hasonló badarságokon nagyon kiakadok!Szóval, a Bibliában is meg van írva, hogy "Azt a napot senki sem tudhatja előre" és nagyon úgy néz ki, ez így is van.Hiszen 2000-ben is sokan meg voltak győződve hogy eljön a vég, aztán nem lett semmi sem, gondolom, volt más világvége időpont is, de eddig érdekes módon túléltük mindegyiket.

2012. dec. 18. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:

kérdező

én is a bibliára alapozok...csak az ÚR tudja,h mikor lesz...

ezos barmon a nullsíkos,fotonöves,stb terjesztőit értem

2012. dec. 18. 13:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Mennyi ostoba egy helyen...

"fogadjunk hogy lesz" kijelentésen azt értettem hogy fogadjunk hogy lesz ez után kitalálva egy újabb világvége...

2012. dec. 18. 15:37
 20/21 anonim ***** válasza:

19-es

így már oké

és van időpont:)))2029,azt hiszem:)

2012. dec. 18. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!