Mik az elméletek most 21-ével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A reptoidokat tudom.
Olvastam a Nibiruról.
Arról is, hogy galaktikus együttállás lesz, és ezért katasztrófák.
Hogy elsötétül a Föld.
Hogy valakik felemelkednek, a többiek meg nem.
De mi van még?
2012. dec. 17. 10:16
1/17 anonim válasza:
Napforduló lesz, és ez nem elmélet, ez tény.
4/17 anonim válasza:
Van még az én elméletem: nem lesz semmi!
5/17 anonim válasza:
állítólag a héjemberek állnak az egész mögött
6/17 anonim válasza:
Már csak párnap és a maják készíthetik a másik naptárukat az majd 4012 fog lejárni a hülyék meg beveszik hogy itt a világvége:DDD
7/17 anonim válasza:
Elméletileg az év utolsó munkanapja. Este hazamegyek a hetelésből a feleségemhez. Elrendezem teendőimet. (szex, farmerama, othoni kaja) aztán készülünk másnapra mert :disznóvágás lesz. Elméletben ennyi.
8/17 anonim válasza:
Az elméletek? Az kérlek, hogy reggel felkelek, megdöngetem az asszonyt, elmegyek melózni, haza jövök, megdöngetem az asszonyt. S éjfél előtt ismét nekiállok döngetni, aztán alvás.
9/17 anonim válasza:
nem tudom, de nekem sok elméletet kell megtanulnom. :/
10/17 anonim válasza:
2012.12.23. Reggel 8 óra Hírek:
Elmaradt a tegnapra várt világvége.A világvégét jósoló önjelölt tudósok értetlenül állnak a dolog előtt és újra kiszámolták nem e rontottak el valamit.
A hibát megtalálták a világvége bekövetkezik 2013.03.11.-én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!