Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most akkor mi van?

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés
Igen, igen tudom én nekem is elegem van a sok világvége kérdésből, most mégis ezzel kapcsolatban tennék fel egyet! MOst találtak olyan leletet a majáktól ami a világvégére utal vagy nem?? valahol ezt írják valahol nem... jó lenne már túl esni ezen a jellegzetes napon vagy így vagy úgy mert már ez őrület .....
2012. dec. 12. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nekünk meg azokból van elegünk, akiknek elegük van az ilyen kérdésekből, mégis újakat tesznek fel
2012. dec. 13. 00:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenki üljön le csendben, szépen magában, várja meg azt a bizonyos napot és utána nem kell feltenni felesleges kérdéseket.
2012. dec. 13. 00:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ezerszer bemásoltam egy szakkönyv részletét, de mindig le lett húzva. Az időtér könyve a címe, s többek között erről szól. Illetve csak a maják időszámításáról. December 21-et kétszer említi, de világvégét egyszer sem. Pacal király, meg Tollaskígyó szerepel benne, az is, hogy egy baktum ér most véget.
2012. dec. 13. 00:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Vannak akik egymást rémisztgetik: nekik őrület. Vannak a normálisak: nekik semmi közük az őrülethez. Most akkor ez van.
2012. dec. 13. 00:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez is ilyen népijesztgető marhaság.

Komolyan mondom szerintem az ipar keze van a dologban, hátha mindenki még "utoljára" megveszi álmai méregdrága cuccát...

Ismered a kínai naptárat? Nyúl éve, sárkány éve, stb,stb...

A majáknál ugyanez megy, csak ők kicsit nagyobb intervallumokban számoltak.

Egyszerűen időszak-váltás történik a naptárukban.

Vagy mint nálunk a 12 hónap.

Mindig elölről kezdődik, aztán nem volt még belőle világvége :D

Egyébként a legjobb bizonyíték az egyik maja írás, miszerint az uralkodójukat még 2040(?)-ben is ünnepelni fogják.

Sajnos az évszámra nem emlékszem pontosan, history-n hallottam az egyik műsorban azt hiszem.

2012. dec. 13. 01:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy talaltak olyan leletet, en lattam is, a NASA-nal dolgozom. A hivatalos kommunikacioban ezt sosem ismerne be a vezetes, mert nem akar panikot kelteni, de sulyos dolog fog tortenni 21-en vagy 22-en. A pontos adatokat nekem nem kotottek az orromra, de azt latom, hogy a fejesek egymas utan menekulnek szabadsagra mostanaban, es ez jelent valamit.
2012. dec. 13. 04:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Hű :) Egy bennfentes :)

Személy szerint én abban reménykedem, hogy dec. 21-én az egész politikai vezérkar föld alatti betonbunkerekben távozik vagy a Holdra, vagy tudom is én :) Lényeg, hogy tegyék szabaddá az utat a világBÉKE előtt :)

2012. dec. 13. 05:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz, de miért van, hogy mindenki mindig vagy a majáktól, vagy a NASA-tól vár információt? A majáknak csak a naptáruk jár le, semmilyen világvégét nem jósoltak, a NASA meg nem is szólna, szóval úgyis mindegy...
2012. dec. 13. 06:36
 9/11 Shaddark ***** válasza:

A Maják már kiakadtak hogy velük rémiszteg mindenki :))

Nem "jár le" a naptáruk csak új időszak kezdődik, mint a mienkben az új év pl.

Náluk nem évente indul megint körbe, ennyi az egész...

2012. dec. 13. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:

"Nem "jár le" a naptáruk csak új időszak kezdődik, mint a mienkben az új év pl."

Ne köss belém, így értettem.

2012. dec. 14. 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!